Handelsinvest Mix
Har din virksomhed overskydende likviditet? Så kan det være en god idé at lade pengene arbejde, indtil de skal bruges. Handelsinvest Mix gør det enkelt og overskueligt at investere.

Med Handelsinvest Mix får du løbende pleje af virksomhedens overskudslikviditet, stor risikospredning og kan investere selv mindre beløb. Du behøver ikke at have viden om investeringer, vores eksperter investerer i et mix af både aktier, obligationer og andre investeringsforeningsafdelinger for at opnå godt afkast.

Hvorfor vælge Handelsinvest Mix?
  • Nemt og hurtigt – vores eksperter investerer for din virksomhed
  • Løbende tilpasning til markederne
  • Stor spredning af risikoen
  • Ingen minimumsgrænse – invester for få penge
  • Sælg, når virksomheden skal bruge pengene
Professionel pleje
Vores eksperter overvåger dagligt markederne og foretager investeringerne for din virksomhed. Afdelingerne bliver forvaltet nøje på baggrund af vores forventninger til markedsudviklingen, og du behøver derfor ikke selv at være aktiv.

Vælg ud fra din tidshorisont og risikoprofil
Virksomheden kan vælge mellem fire afdelinger af Handelsinvest Mix; Defensiv 10, Defensiv 30, Offensiv 60 og Offensiv 80, hvor tallet angiver udgangspunktet for andelen af aktier. Defensiv 10 har det laveste afkastpotentiale men også den laveste risiko med en aktieandel på 10% og obligationsandel på 90% som udgangspunkt. Risikoen stiger for hver type, og Offensiv 80 har dermed det største afkastpotentiale men også den højeste risiko med en aktieandel på 80% og obligationsandel på 20% i udgangspunktet.

Det er vigtigt, at du selv er med til at sætte rammen for virksomhedens investering, da al investering er forbundet med en risiko. Du skal derfor vælge den type af Handelsinvest Mix, som passer til virksomhedens risikovil­lighed og tidshorisont.

Læs mere om Handelsinvest Mix:
Handelsinvest Mix produktblad (pdf, nyt vindue)
eller på handelsinvest.dk (nyt vindue)

Vil du investere i Handelsinvest Mix?
Så kontakt din rådgiver, som sørger for, at virksomheden kommer godt i gang. Kontakt din filial.

Kontakt os
© Handelsbanken
» Personoplysninger   » Brug af cookies