Vælg det rigtige billån


Sæt fokus på det med småt, inden du vælger billån


Få indblik i prisen på billån her på siden.

Før du skriver under
Inden du køber bil, er det en god ide at undersøge finansierings-mulighederne. Det kan være fristende at gå efter den lave rente, men for at finde den reelle pris, er det den årlige omkostning i procent (ÅOP), du skal se efter.

Hvorfor er ÅOP vigtigt?
Ved at tjekke ÅOP på et lån, kan du finde ud af, hvilket lån der er bedst for dig. ÅOP viser nemlig de samlede årlige udgifter ved dit lån – i forhold til det beløb du låner – og gør det muligt for dig at sammen-ligne forskellige lån.

Billån og ÅOP
Bilforhandlere tilbyder ofte finansiering med en lav rente, men deres stiftelsesomkostninger er generelt høje. Bankens rentesats er typisk lidt højere, men til gengæld vil etableringsomkostningerne være lavere – og kan dermed være billigere i længden. Det skyldes, at renter kan trækkes fra i skat, det kan etableringsomkostninger ikke. Det er derfor vigtigt, at du sammenligner finansieringstilbud på baggrund af deres ÅOP efter skat, hvor der bliver taget højde for de totale udgifter ved bilfinansieringen.

Et godt billån
Kombinationen af attraktive lånerenter og etableringsomkostninger giver dig et fordelagtigt billån, samtidig med at vi tager højde for din øvrige privatøkonomi og dine ønsker.

Prøv vores billånsberegner

Beregn dit billån
Få en ide om, hvad det koster at låne til en bil, eller hvor meget du kan købe bil for.
Prøv billånsberegneren© Handelsbanken
» Personoplysninger   » Brug af cookies