1. Samtykke

Samtykke

Samtykke til udveksling af kundeoplysninger internt i Jyske Bank-koncernen

Sådan giver du dit samtykke

en man tittar fram mellan datorer i ett kontorslandskap
 1. Klik på knappen nedenfor
 2. Log ind med dit MitID/NemID
 3. Vælg ”Udfyld samtykke” (længst til venstre) og indsend dit svar

Derfor skal vi bruge dit samtykke

Udveksling af oplysninger indenfor Jyske Bank-koncernen

I forbindelse med Jyske Banks køb af Handelsbanken har Jyske Bank brug for dit samtykke til at kunne udveksle oplysninger om dine kundeforhold internt i Jyske Bank-koncernen, ligesom vi i dag kan dele dine oplysninger internt i Handelsbanken-koncernen.

Dit samtykke gælder først, når du har fået besked om, at dit kundeforhold er overdraget til Jyske Bank. Dit samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes.

Samtykket gælder udveksling af oplysninger mellem Jyske Bank og Jyske Realkredit. 

Via knappen ovenfor giver du samtykke til følgende:

Samtykkeerklæring til Jyske Bank-koncernen - privat

Jyske Bank A/S og Jyske Realkredit A/S er en del af Jyske Bank-koncernen. Selskaberne leverer hver især løsninger til din privatøkonomi og kan rådgive om forskellige finansielle ydelser.

Udveksling af oplysninger indenfor Jyske Bank-koncernen

For at Jyske Bank og Jyske Realkredit kan give dig tilbud, priser og vilkår, som afspejler dine forretningers omfang og koncernens risiko, må Jyske Bank og Jyske Realkredit – i det omfang du er eller ønsker at blive kunde i et af selskaberne – udveksle oplysninger om dine kundeforhold med hinanden.

Oplysningerne må bruges til:

 • Behandling af dine ansøgninger - fx om lån, leasing, realkredit og garantier
 • Løbende kunde - og kreditvurdering
 • Løbende risikostyring, herunder kreditopfølgning
 • Løbende kreditadministration

Oplysningerne kan omfatte:

 • Sædvanlige kundeoplysninger*
 • Løn- og formueforhold
 • Kreditvurderinger
 • Oplysninger, som du selv har givet til selskaberne - fx budgetoplysninger
 • Evt. misligholdelse og restancer

* Sædvanlige kundeoplysninger er fx navn, adresse, CPR-nr, størrelse på konti og depoter og restgæld på lån, kundekategori og navn på rådgiver, jf. lov om finansiel virksomhed og jf. bekendtgørelse om sædvanlige kundeoplysninger i finansielle virksomheder.

Erklæringens omfang

Erklæringen afgives under forudsætning af godkendelsen af Jyske Banks køb af Handelsbanken og gælder først, når dit kundeforhold er overdraget til Jyske Bank, og du har fået besked herom. Hvis dit kundeforhold ikke overdrages til Jyske Bank, vil dit samtykke derfor bortfalde.

Kommer der i fremtiden nye selskaber i Jyske Bank-koncernen, må Jyske Bank og Jyske Realkredit spørge dig, om du ønsker at opdatere dit samtykke.

Du kan altid tilbagekalde dit samtykke

 • Før dit kundeforhold er overdraget til Jyske Bank, og du har fået besked herom, kan du tilbagekalde/ændre dit samtykke ved at logge ind på mit.handelsbanken.dkÅbner i nyt vindue og registrere dit svar.
 • Efter dit kundeforhold er overdraget til Jyske Bank, og du har fået besked herom, kan du tilbagekalde/ændre dit samtykke ved at tage kontakt til Jyske Bank og Jyske Realkredit. Dette gør du ved at kontakte din rådgiver, ringe på 8989 8989 eller sende en mail til online@jyskebank.dk.