Private Banking-ydelser

Som Private Banking-kunde i Handelsbanken får du adgang til vores særlige serviceydelser for dig med stor formue.
-

Concierge Service, invitationer og nyhedsbreve 

Du bliver inviteret til kundearrangementer og seminarer, som vi tror kan have din interesse. Du får også mulighed for at få et eksklusivt kort med Concierge Service, loungeadgang og meget andet. 

Et par gange om året, kan du læse om aktuelle emner i vores Private Banking-nyhedsbrev. Vil du holde dig opdateret med, hvad der sker på de finansielle markeder, kan du desuden tilmelde dig vores økonomiske nyhedsbreve.

Fonde

Hvis du vil øremærke dine aktiver eller afkast af din formue til et særligt formål, kan vi hjælpe dig med ekspertise til etablering og forvaltning af fonde og legater. 

Sammen med vores specialister i Forvaltningsafdelingen kan vi hjælpe dig med rådgivning, administration og forvaltning.


Pension og forsikringer

Vores specialister giver dig en samlet rådgivning om dine forskellige pensionsløsninger, uanset om du er privatperson eller driver din egen virksomhed.

Vi sørger også for, at din pensionsopsparing er tilpasset til, hvordan dit liv ser ud i dag. Ved de løbende opfølgninger kan vi justere dine pensionsløsninger, hvis din familiesituation eller andre forhold ændres.

Når din formue er bundet i aktiver

Hvis din formue er bundet i fast ejendom, selskaber eller andre aktiver, kan vi hjælpe dig med det økonomiske overblik, så du kan foretage de optimale dispositioner.

Få hjælp til investeringer eller nye tiltag

Vil du foretage nye investeringer, og behøver du professionel rådgivning? Vi kan tilbyde attraktive finansieringsløsninger.


Flytte til udlandet

Vi hjælper dig med at få overblik over, hvilke regler der gælder, når det vedrører bolig, finansiering, pension og forsikringer, familiejura og skat, eller når du vil flytte tilbage til Danmark.

Generationsskifte og testamente

Vi hjælper dig med sparring i forbindelse med generationsskifte, testamente og gaver.

-

Kontakt os

Vores Private Banking-rådgivere er tilgængelige i hele landet og selv internationalt. Kontakt os for et uforpligtende møde og hør, hvad vi kan gøre for dig.

Kontakt Private Banking