Private Banking-rådgivning

Som Private Banking-kunde vil du få helhedsrådgivning i fire trin, som samles i en individuel plan for forvaltningen af din formue.
Private Banking rådgiver

Helhedsrådgivning i fire trin

nummer 1

Gennemgang

Vi starter med en dybdegående gennemgang af din formue, din familiesituation og din hverdagsøkonomi. Vi gennemgår desuden dine skattemæssige og juridiske forhold.

nummer 2

Behovsanalyse

I behovsanalysen går vi igennem din nuværende situation, dine ønsker og behov og dine fremtidsplaner. Det kan være hvilke produkter og ydelser, du har brug for nu og i fremtiden. Eller hvordan du forholder dig til et fremtidigt generationsskifte og et eventuelt salg af din virksomhed.

nummer 3

Helhedsløsning 

Med baggrund i den økonomiske gennemgang og behovsanalysen, præsenterer vi en personlig helhedsløsning.

Du får blandt andet tilbudt en personlig Formueplan, der giver dig det fulde overblik over din økonomi – før og efter skat – både nu og på et givent tidspunkt i fremtiden.

nummer 4

Opfølgning efter behov

Vi tilbyder dig en opfølgning minimum en gang om året. På vores opfølgningsmøder går vi igennem din formue og eventuelle ændringer, der er sket, og foretager justeringer ud fra dine aktuelle behov.

-

Kontakt os

Vores Private Banking-rådgivere er tilgængelige i hele landet og selv internationalt. Kontakt os for et uforpligtende møde og hør, hvad vi kan gøre for dig.

Kontakt Private Banking