Private Banking Mastercard

Et kort der gør din hverdag og rejse endnu mere værd.
Private Banking Mastercard
  • Eksklusivt kort kun for Private Banking-kunder
  • Du får en rentefri kredit i op til 45 dage
  • Årsrejseforsikring i hele verden for dig og din familie - inklusiv afbestillingsforsikring
  • Gratis adgang for dig og en ledsager i mere end 1.300 Priority Pass VIP-lounger
  • Elektronik- og hårde hvidevareforsikring

Sådan fungerer Private Banking Mastercard

Alle køb på en kontoudskrift

I midten af hver måned får du en kontoudskrift med alle dine køb og kontanthævninger den seneste måned. Beløbet trækkes på din lønkonto i starten af næste måned. Du kan også vælge at dele afregningen op, så du kun betaler en procentandel hver måned. Da betaler du renter af den kredit, du udnytter.

Hvor høj er forbrugsgrænsen?

Hvor meget du kan handle for, afhænger af din kredit på kortet. Som standard er forbrugsgrænsen 250.000 kroner på et Private Banking Mastercard. For hvert køb du gør, trækkes det fra i din forbrugsgrænse, indtil månedsafregningen er sket.

Familiekort

Har flere i familien brug for et Mastercard? Din ægtefælle/samlever og børn over 18 år kan få et Private Banking Familiekort. Familiekortet er et ekstra betalingskort, der giver samme betalingsmuligheder som hovedkortet - så I kan handle hver for sig. Forbruget på familiekortet trækkes fra din Mastercard-konto.

Private Banking Familiekortet har tilknyttet samme forsikringspakke, Priority Pass og Concierge Service som hovedkortet.

Rabatter og tilbud

Få særlige rabatter og tilbud, når du betaler med et Handelsbanken Mastercard.

Forsikringspakke, der dækker din rejse og din elektronik

Rejseforsikring

Med Private Banking Mastercard får du en omfattende rejseforsikring, der dækker både dig og din familie i hele verden. Rejseforsikringen dækker også dine børn, hvis de rejser på egen hånd inden for EU.

Forsikringen indeholder afbestillingsforsikring og dækker blandt andet behandling af sygdom, hjemtransport, selvrisiko ved billeje og ødelagt ferierejsedøgn, som giver erstatning for de døgn, du er sengeliggende på grund af sygdom.

Rejseforsikringsbetingelser - Private Banking Mastercard (pdf)

Elektronik- og hårde hvidevareforsikring

Med elektronik- og hårde hvidevareforsikringen forlænger du produktgarantien på fx din computer, mobiltelefon eller vaskemaskine op til fire år.

Forsikringsbetingelser - Elektronikforsikring (pdf)

Kontakt Zurich

Kontakt forsikringsselskabet på mail eller telefon

Akut skade i udlandet
Ring: +45 3246 6422
Døgnet rundt

Spørgsmål i øvrigt
Ring: +45 3246 6426
Hverdage 8.15-20, lørdag 9-15


Concierge Service

Få mere ud af din tid


Med Private Banking Mastercard får du adgang til et bredt udvalg af tjenester via Concierge Service. Du kan få hjælp til alt fra at bestille hotel, bestille bord på restaurant og koncertbilletter i ind- og udland til at sende blomster til din kære. Tjenesten er gratis, og du kan ringe til Concierge Service døgnet rundt.

Concierge Service

Ring på +45 4679 1700
Døgnet rundt, uanset hvor du er.


Rejs komfortabelt med Priority Pass

vejskilt med pile i alle verdenshjørner

Få adgang til VIP-lounger i hele verden

Med dit Handelsbanken Private Banking Mastercard får du et Priority Pass, som giver dig adgang til mere end 1.300 VIP-lounger i lufthavne verden over.

I loungen venter du på dit fly i et roligt og afslappende miljø med adgang til wi-fi, aviser, tv eller du kan arbejde uforstyrret. Med Priority Pass er du velkommen i lufthavnens VIP-lounge, uanset hvilken klasse du flyver på, og hvilket flyselskab. Du har gratis adgang, når du har et Private Banking Mastercard. Du kan desuden gratis tage én gæst med i loungen. Øvrige gæster kan komme med ind mod en besøgsafgift på 150 kroner pr. person, som trækkes efterfølgende på dit kort. 


Kontaktløs betaling – hurtigere betaling med kort

ikon med symbol for kontaktløs betaling
Du kan betale med dit kort uden at sætte kortet i betalingsterminalen. Når du skal betale for køb under 350 kroner, slipper du for at taste din pinkode. Bare hold kortet hen mod terminalen, og når du hører bippet, har du betalt. Kig efter det kontaktløse symbol. 

De kontaktløse kort er fortsat blandt de sikreste kort i verden. For at sikre, at det kun er dig, der bruger kortet, bliver du en gang imellem bedt om at taste din pinkode ved de små beløb.

Beskyt dit kort

ikon med kort og hængelås

Åbn og luk dit kort

Du kan beskytte dit Mastercard mod misbrug ved at lukke det for brug i hele eller dele af verden. Du kan også spærre kortet for handel på nettet eller brug i pengeautomater. Bestem selv, hvor og hvornår dit kort skal bruges med Geografisk sikkerhed.

Du åbner og lukker dit Mastercard direkte i kortoversigten i din Netbank eller Mobilbank. Ændringerne slår igennem med det samme, og du kan ændre indstillingerne lige så tit, du vil.

Sikker handel på nettet

Langt de fleste kortbetalinger på nettet skal – som en ekstra sikkerhed – godkendes med enten MitID appen eller med SMS engangskode og et personligt kodeord. 

-

Kontakt os

Vores Private Banking-rådgivere er tilgængelige i hele landet og selv internationalt. Kontakt os for et uforpligtende møde og hør, hvad vi kan gøre for dig.

Kontakt Private Banking