1. Privat
  2. /
  3. Opsparing og investering
  4. /
  5. Private Banking
  6. /
  7. Private Banking-investering

Private Banking-investering

Det er et stort ansvar at pleje din formue. Få den løsning der passer bedst til dig.
par på båd

Investering spiller en væsentlig rolle, når det kommer til at optimere din formue. Uanset om du vil have vores eksperter til at passe dine investeringer, eller du selv vil være aktiv, får du som Private Banking-kunde adgang til skræddersyede løsninger. 

Med udgangspunkt i din tidshorisont og risikoprofil lægger vi en strategi for dine investeringer, der er tilpasset dine ønsker og behov.

Bliv Private Banking-kunde
  • Vi investerer for dig
  • Du sparrer med os efter behov
  • Du investerer selv

Investeringsrådgiver med computerskærm

Porteføljepleje – når vi skal pleje dine investeringer

Med Porteføljepleje får du professionel pleje af din formue. På baggrund af din investeringsprofil fastlægger vi en investeringsstrategi, som vi arbejder ud fra, når vi optimerer din formue. Vi tilpasser løbende dine investeringer, så de passer til markedet og dine ønsker. 

Vores eksperter investerer i de værdipapirer, vi mener giver dig det bedste afkast i forhold til risikoen. Du får løbende opfølgning på, hvordan det går med investeringerne – og du kan selv følge med i kvartalsvise rapporter eller i Mobilbank og Netbank. 

Kontakt Handelsbanken Private Banking for at høre mere om Porteføljepleje.


Få sparring om dine investeringer

Ønsker du at være involveret i beslutningerne om køb og salg af værdipapirer, kan du få en fast investeringsrådgiver til at sparre med om dine investeringer.

På baggrund af din investeringsprofil fastlægger I sammen en strategi for investeringerne. Du tager selv beslutningerne, men din investeringsrådgiver overvåger markederne og kontakter dig, når der sker ændringer.

-

Investering og risiko

Investering er altid forbundet med en risiko. Du kan derfor risikere at tabe de penge, du investerer. Hvor høj risikoen er, afhænger af, hvor længe du vil investere, og hvor risikovillig du er. Inden du investerer, starter vi derfor med at gennemgå din investeringsprofil, så vi er sikre på, at vi sammensætter dine investeringer, så de passer bedst til dig.

Ansvarlige investeringer

en hand med ett löv ovanför

Når du vælger investeringsprodukter hos os, kan du være sikker på, at vi lever op til internationale normer for miljø, menneskerettigheder, arbejdsvilkår, korruption og kontroversielle våben. 

Læs mere om, hvordan vi arbejder med ansvarlige investeringer og udvælger de forskellige værdipapirer.

-

Kontakt os

Vores Private Banking-rådgivere er tilgængelige i hele landet og selv internationalt. Kontakt os for et uforpligtende møde og hør, hvad vi kan gøre for dig.

Kontakt Private Banking