Invester selv

Hos os kan du handle mange forskellige værdipapirer. Du kan være din egen børsmægler eller vælge at trække på vores rådgivning i det omfang, du ønsker. 
-

Køb og salg af værdipapirer

I Netbank og Mobilbank har du fri adgang til at købe og sælge værdipapirer. Det er enkelt og billigt.  

Du kan også handle gennem din filial.

Aktiesparekonto

Den nye aktiesparekonto gør det muligt at investere i aktier og aktiebasererede fonde med lempelige skatteregler. Du kan investere op til 106.600 kroner, og vi klarer alt med hensyn til skat.

Få sparring hos specialister

Med en Rådgivningsaftale får du en fast investeringsrådgiver til at sparre med om dine investeringer. Du tager selv beslutningerne, men din investeringsrådgiver overvåger markederne og kontakter dig, når der sker ændringer.


Typer af værdipapirer

Aktier

Handel med aktier passer til dig, der kan og vil tage en høj risiko for at få mulighed for at få et højt afkast på din investering.

Obligationer

Investerer du i obligationer, kan din opsparing vokse. Obligationer er typisk en investering med lav risiko sammenlignet med aktier.


Andre investeringsmuligheder

Investeringsaftale

Med en Investeringsaftale får du en skræddersyet aftale om rådgivning, hvor vores eksperter sammensætter en investering, der passer til dig.

Investeringsforeninger

Med investeringsforeninger investerer du sammen med andre. På den måde spreder du risikoen og deler omkostningerne med de andre i investeringsforeningen.


Følg markederne og læs vores analyser

Nyhedsbreve

Vores eksperter følger udviklingen på aktie- og rentemarkedet. Få aktuelle opdateringer om børsnyheder, rente- og valutaudvikling og andre nyheder ved at abonnere på vores finansielle nyhedsbreve.

Vores anbefalinger er generelle og er ikke tænkt som en personlig anbefaling til dig. For at træffe en god investeringsbeslutning, skal du gå ud fra din egen erfaring og tale med en rådgiver om, hvad der er det bedste valg præcis for dig.

Følg markederne