Investeringsforeninger

Nem optimering af din investering med stor risikospredning.
-

Når du investerer i en investeringsforening, går du sammen med andre om investeringerne. Du får stor risikospredning, og vores eksperter står for investeringen, så du ikke selv behøver være aktiv. 

Du bestemmer selv, om du vil investere i aktier, obligationer eller et mix. Og du kan tilpasse sammensætningen til din investeringsprofil.


glödlampa

Sådan fungerer investeringsforeninger

Investerer du i en investeringsforening som fx Handelsinvest, overlader du investeringen til foreningens specialister, som investerer pengene for dig. En investeringsforening er opdelt i forskellige mindre afdelinger, der har hvert sit fokus – fx aktier eller obligationer, danske eller udenlandske. Det giver dig en unik mulighed for at sammensætte en investering, der passer til din risikoprofil. Og du er selv en del af den vigtigste opgave omkring investering; nemlig valget af investeringsområde. 

Når du investerer i en investeringsforening, får du et investeringsbevis, der svarer til værdien af det investerede beløb. Investeringsbeviset bliver registreret i Værdipapircentralen.

Du kan selv købe og sælge investeringsbeviser i Netbank og Mobilbank eller få hjælp af din rådgiver. Følg med i værdien af dine investeringsbeviser i dit depot.

Nyhed: Handelsinvest kåret til bedste aktiehus igen i 2020 Åbner i nyt vindue


Investeringsmuligheder i Handelsinvest

Aktieafdelinger

Vælg investering i alt fra porteføljer af danske eller nordamerikanske aktier til bredere geografiske placeringer i Fjernøsten eller Norden. Du kan også få en bred portefølje ved at investere i Verden. 

Obligationsafdelinger

Invester i afdelinger med obligationer. Du kan vælge mellem Danske Obligationer, Virksomhedsobligationer og Højrentelande. 

Handelsinvest Mix

Invester i et mix af aktier, obligationer og afdelinger i investeringsforeningen. Du kan vælge den type af mix, der passer bedst til din risikoprofil. En nem og overskuelig investering, hvor du ikke selv skal forholde dig til markederne.

Læs mere

Rådgivningsmøde med to mænd

Rådgivning

Vi gennemgår din økonomi og finder sammen den type investering, der passer bedst til dig. 

Rådgivning