Invester med os

Lad vores eksperter investere for dig eller vælg en løsning, hvor du investerer sammen med os. Vi er klar til at hjælpe dig, uanset hvor aktiv du ønsker at være.
-

Investeringsmuligheder til små og store beløb

Puljer

Send din børneopsparing eller pension ud at arbejde i Puljer. Her bliver din opsparing investeret i et bredt udvalg af værdipapirer, som vores eksperter udvælger.

Investeringsbeløb: Fra 0 kr. 

Investeringsaftale

Få en individuel investeringsløsning til dine frie midler eller din pensionsopsparing, hvor vores eksperter løbende optimerer dine investeringer ud fra din investeringsprofil.

Investeringsbeløb: Fra 300.000 kr. 

Formuepleje

Vores eksperter investerer for dig. Vi tilpasser sammensætningen af værdipapirer og justerer løbende dine investeringer ud fra din investeringsprofil.

Investeringsbeløb: Fra 1 mio. kr. 


Private Banking

Giv din formue de bedste betingelser. Med Porteføljepleje får du som Private Banking-kunde en individuel løsning, hvor vi løbende sørger for at pleje og optimere din formue. 

Du er selv med til at sætte rammen, men behøver ikke selv være aktiv. Ud fra din investeringsprofil sammensætter vi dine investeringer, og vores specialister tilpasser og optimerer dem løbende.

Rådgivningsaftale

Med en Rådgivningsaftale får du en fast investeringsrådgiver til at sparre med om dine investeringer. Du tager selv beslutningerne, men din investeringsrådgiver overvåger markederne og kontakter dig, når der sker ændringer.

Du får adgang til analyser og publikationer, og vi sender løbende rapporter.


Investeringsforeninger

Med investeringsforeninger investerer du sammen med andre. På den måde spreder du risikoen og deler omkostningerne med de andre i investeringsforeningen. 

Du kan investere i aktier, obligationer eller et mix. Selv for mindre beløb kan du opnå stor spredning, fordi der investeres i mange forskellige værdipapirer. 

Rådgivningsmøde med to mænd

Rådgivning

Vi gennemgår din økonomi og finder sammen den type investering, der passer bedst til dig. 

Rådgivning