1. Privat
  2. /
  3. Opsparing og investering
  4. /
  5. Forvaltningafdeling

Forvaltningsafdelingen

Visse formuer skal forvaltes af en godkendt forvaltningsafdeling
kvinde læser dokument

Ifølge lovgivningen skal udvalgte formuer forvaltes af en godkendt forvaltningsafdeling. Det drejer sig blandt andet om midler tilhørende børn og voksne under værgemål, båndlagt arv og gaver og ikke-erhvervsdrivende fonde.

Kontakt os

Handelsbanken Forvaltningsafdelingen
Østergade 2
7400 Herning
Telefon: 4456 2130

Muligheder i Forvaltningsafdelingen

Værgemål for børn

Når børn og unge under 18 år modtager en arv eller en forsikringsudbetaling på mere end 75.000 kroner, skal pengene placeres i en forvaltningsafdeling. Læs om din rolle som værge for en mindreårig, og hvad Forvaltningsafdelingen kan gøre for dig.

Båndlagt arv/gave

Har du modtaget en arv eller pengegave, der er båndlagt? Eller overvejer du at båndlægge din arv eller en pengegave? Bliv klogere på båndlæggelse og dine muligheder.

Værgemål for voksne

Når en person over 18 år er sat under værgemål og har en formue på mere end 75.000 kroner, skal pengene placeres i en godkendt forvaltningsafdeling. Læs om din rolle som værge for voksne og hvad Forvaltningsafdelingen kan gøre for dig.

Fonde

Hvis en fond har en formue over en million kroner, skal formuen placeres i en godkendt forvaltningsafdeling. Vi tilbyder forvaltning af ikke-erhvervsdrivende fonde, hvis formål er at støtte medlemmer, medarbejdere eller andre med legater.