Jyske Bank spreder cykelglæde som hovedpartner for Kids Tour

-

Af Peter Lindbjerg, journalist, 26.04.2023

Kids Tour er Danmarks største og sjoveste cykelløb for børn i alderen 3-10 år. Løbet arrangeres af Børneulykkesfonden, og Jyske Bank er med som cykelglad hovedpartner rundt i hele landet.

Lørdag den 29. april går starten til årets første Kids Tour-cykelløb, som afholdes i Haderslev. Derefter kommer arrangementet rundt i yderligere 12 byer frem til sidste løb den 9. september i Hvidovre.

Kids Tour er et årligt event for små cyklister i alderen 3-10 år, som her kan køre et sikkert cykelløb på en lukket bane. Det er Børneulykkesfonden, som står bag Kids Tour – og formålet er at skabe nogle glade og sjove arrangementer, der sætter fokus på trafiksikkerhed, motion, sunde værdier – og fremmer cykelkulturen.

Foruden cykelløbet bliver der en lang række spændende aktiviteter rundt på eventpladsen, så der er lagt op til en festlig dag for hele familien.

Børnene kan få cyklerne tjekket

Det store tilløbsstykke på Jyske Banks del af eventpladsen er Doktor Cykelglads Cykelskur, som var et velbesøgt og populært indslag ved sidste års event. Her tilbyder cykelglade hjælpere de deltagende børn et gratis cykeltjek før eller efter løbet. For som Doktor Cykelglad selv siger: ”Det er altså både sjovere og mere tjekket at køre på en cykel, hvor bremserne virker – og hvor hjul og kæde drejer rundt som smurt.”

Børnene modtager også et tjekkort, så de kan lære lidt om, hvordan man holder sin cykel godt kørende.

Se hvor du finder Kids Tour 2023

jyskebank.dk/cykelhygge Åbner i nyt vindue er der en oversigt over de byer, der får besøg af Kids Tour 2023. Her er der også hyggelig inspiration til familiens cykelture – og mulighed for at vinde startnumre til cykelløbet, som ellers kan købes på Kids Tours hjemmeside til 40 kr. pr. deltager.

Jyske Bank har valgt at være hovedpartner for Kids Tour for at støtte Børneulykkesfonden i arbejdet med at øge børnesikkerheden i Danmark og nedbringe antallet af børneulykker i trafikken.