Ønsker konfirmanden sig penge?

Giv pengegaver i en sjov, digital indpakning i MobilePay
-

Det kan nogle gange være lidt en udfordring for gæsterne, når konfirmanden ønsker sig penge. For hvordan skal man give en pengegave, hvis du ikke lige kommer forbi en hæveautomat? 

Der findes mange kreative løsninger til indpakning af pengesedler, men gaven kan også gives som pengegave i MobilePay. 


MobilePay pengegaver

-

Med en pengegave fra MobilePay kan du skrive en personlig hilsen samt pakke den ind i finurlige, sjove og livlige indpakninger, der passer til lejligheden.

Du vælger selv, om gaven skal sendes med det samme, eller om du vil skrive en gavekode til MobilePay i kortet til konfirmanden.

Husk, du kan kun give en pengegave via MobilePay, hvis konfirmanden har MobilePay. Det kan du undersøge på forhånd ved at søge på barnets mobilnummer som modtager – eller spørge forældrene.


Sådan giver og modtager du pengegaver i MobilePay

Giv en pengegave:

  1. Tryk på ’Gaver’ i MobilePay-appen
  2. Vælg den indpakning, du bedst kan lide
  3. Skriv en personlig hilsen
  4. Send gaven med MobilePay på det tidspunkt, du selv vælger – eller giv gaven med en gavekode, som du kan skrive i kortet

Modtag en pengegave:

  1. Tryk på ’Gaver’ i MobilePay-appen
  2. Indtast kode og gaven kommer frem
  3. Pak gaven op ved at trykke på den
  4. Vælg, om gaven skal sættes ind på din konto med det samme, eller om du vil gemme den i MobilePay, indtil du skal bruge den

Indsæt kontanter på din konto i KONTANTEN-automaten

Det er nemt at indsætte kontanter direkte på din konto, hvis du har konto og kort i Handelsbanken. Det sker via KONTANTEN-pengeautomater, som du finder over hele landet.

Kig efter automater med indbetalingsfunktion.

-