Bedst i test 2020

Handelsbanken har de laveste omkostninger, når din opsparing skal vokse. Står din pensions- eller børneopsparing kontant på en konto, kan der være penge at hente – særligt i den nuværende rentesituation
Par sidder i sofa

Bedst i test for 4. gang i træk

Forbrugerrådet Tænk har kåret Handelsbankens puljer som Bedst i test for 4. gang

"Det er sjældent, at vi i de finansielle test ser en enkelt bank eller udbyder, der skiller sig så meget ud fra de øvrige i testen, men Handelsbanken har simpelthen bare nogle priser på deres puljepensioner, der adskiller sig positivt fra alle de andre banker i testen,” siger Lars Baadsgaard fra Forbrugerrådet Tænk. 

Få et højere afkast på din opsparing  

Ved at placere pensionsopsparingen eller børneosparingen i Handelsbankens puljer har du mulighed for at optimere dit afkast – og du kan investere pengene i de puljer, som matcher dine ønsker og risikovillighed. 

Fordele med Handelsbankens puljer:

  • Du får en stor risikospredning
  • Dine indbetalinger bliver automatisk investeret
  • Selv en forholdsvis lille opsparing kan investeres
  • Du kan investere både pensionsopsparinger og børneopsparinger i puljer

Når du investerer, skal du blandt andet tage højde for udbetalingstidspunktet for pensionsopsparingen eller børneopsparingen, og hvilken risiko du vil acceptere med investeringen. Herefter klarer vores eksperter investeringen for dig. Du behøver ikke selv vide noget om investering.

Sådan kommer du i gang

Du kan nemt tilmelde din pensions- eller børneopsparing til puljer i Netbank. 

Vil du vide mere om puljer, inden du beslutter dig, er du velkommen til at kontakte os i din nærmeste filial.

Bag om undersøgelsen

Forbrugerrådet Tænk Penge har gennemført en test af 11 pengeinstitutters pensionspuljer. Testen omfatter de største banker og derudover nogle mellemstore og mindre banker og sparekasser. De har til testen indhentet data fra pengeinstitutternes offentligt tilgængelige omkostningsmålere på pengeinstitutternes hjemmesider.