1. Privat
  2. /
  3. Nyheder

Nyheder

-

Er boligmarkedet overophedet?

BOLIG | 21.06.2021

Den store stigning i både antallet af handler og boligpriser til nye rekorder har givet anledning til bekymringer om, hvorvidt vi er i gang med at opbygge en boble på boligmarkedet. Læs, hvad der får advarselslamperne til at blinke, og om dampen på boligmarkedet fortsætter.

-

Tips til rejsen denne sommer

KORT | 20.06.2021

Er du blandt de rejselystne danskere, der i disse uger overvejer mulighederne for at rejse til udlandet her i sommer? Få gode råd om valg af kort til betaling af rejsen, brug af kort på feriestedet og nyttige links om forsikring og rejserestriktioner.

-

Indefrysning af grundskyld bliver frivillig

BOLIG | 18.06.2021

Nu bliver det frivilligt, om du fortsat vil indefryse stigninger i grundskylden. Læs, hvad du skal gøre for at framelde dig den obligatoriske indefrysningsordning fra 2018.

-

Handelsbanken fylder 150 år

OM BANKEN | 12.05.2021

For 150 år siden, den 12. maj 1871, fik Handelsbanken tilladelse af den svenske konge til at drive bankvirksomhed. Dagen er en milepæl i bankens historie. Vi håber, vi kan fejre fødselsdagen med vores kunder til efteråret. 

-

Overvejer du at booke rejse?

REJSEFORSIKRING | 12.05.2021

Overvejer du at booke en rejse nu, er det værd at undersøge, hvordan din forsikring dækker. Læs, hvordan du er dækket med rejse- og afbestillingsforsikringen tilknyttet Handelsbankens Mastercard.

-

Bruger du det rigtige kort til onlinehandel?

KORT | 11.05.2021

Når du handler online, betaler du for varen, før du modtager den. Derfor bør du være opmærksom på, hvilket kort, der giver dig de bedste rettigheder, hvis du fx ikke modtager det, du har bestilt, eller butikken går konkurs.

-

Derfor renoverer danskerne deres bolig

BOLIG | 26.03.2021

Der er fuld gang i danskernes boligrenoveringer lige nu. Her kan du læse, hvad der får danskerne til at renovere boligen.

Mand køber ur

Nu kan du få resten af dine feriepenge

DAGLIG ØKONOMI | 25.03.2021

Nu kan du søge om at få udbetalt de resterende indefrosne feriepenge, svarende til ca. to ugers optjent ferie. Husk evt. at opdatere din forskudsopgørelse.

Hjemmearbejdsplads

Har du tjekket årsopgørelsen?

DAGLIG ØKONOMI | 24.03.2021

I år er der en særlig god grund til, at du skal huske at tjekke årsopgørelsen. Du skal nemlig selv udfylde dit befordringsfradrag. 

The Sustainability Yearbook 2021

Én af de mest bæredygtige banker i verden

BÆREDYGTIGHED | 12.02.2021

Som den eneste nordiske bank er Handelsbanken for 5 år i træk et "Sustainability Yearbook Member". 

Kvinde tegner graf på skærm

Investeringsåret 2020 er gået over al forventning

INVESTERING | 25.01.2021

Investeringsplejeordninger i Handelsbanken har igen i 2020 givet rigtig flotte afkast og har klaret sig særdeles positivt i forhold til markedet.

-

Betalinger på nettet skal godkendes med NemID

KORT | 08.01.2021

Kortbetalinger online skal fremover godkendes med NemID appen. Alternativt kan du godkende med et kodeord og en SMS-kode. 

Mand laver tag

Håndværkerfradraget forhøjes i 2021

SKAT | 17.12.2020

Håndværkerfradraget og servicefradraget bliver kraftigt forhøjet og gælder indtil videre i hele 2021. Se dine fradragsmuligheder og hvad du skal sikre dig, for at du kan opnå fradraget.

Bedst i test stempel

Puljeinvestering er Bedst i test

OPSPARING | 16.12.2020

Handelsbanken har de laveste omkostninger, når din opsparing skal vokse. Står din pensions- eller børneopsparing kontant på en konto, kan der være penge at hente – særligt i den nuværende rentesituation

MobilePay Gaver

Køb og giv gavekort i MobilePay

DAGLIG ØKONOMI | 15.12.2020

MobilePay har lanceret en ny mulighed for at købe og give et gavekort i en personlig indpakning direkte i MobilePay-appen. Gavekortet bliver aldrig væk, men kan altid findes på telefonen.

-

Følg de finansielle markeder

NYHEDSBREVE

Vores finansanalytikere har fingeren på pulsen og udsender en række nyhedsbreve. Vælg mellem daglige meldinger om udviklingen i aktuelle nøgletal, ugentlige opdateringer på nordiske aktier, analyser af nye markeder og meget andet.

Hjerte på dugget rude

Kan din bolig blive mere værd?

BOLIG | 30.11.2020

Ved du, om din bolig gemmer på nye muligheder? Der kan være god økonomi i at investere din murstensværdi i boligforbedringer.

-

Forskudsopgørelsen er klar

DAGLIG ØKONOMI | 26.11.2020

Er din indkomst ændret, forventer du flere hjemmearbejdsdage, eller har du optaget eller omlagt lån? Husk at opdatere forskudsopgørelsen, så du undgår en restskat.

Kvinde handler på nettet

Sådan undgår du fupbutikkerne på nettet

SIKKERHED | 26.11.2020

Netbutikker bugner med lokkende tilbud i forbindelse med Black Friday og julehandlen. Men du skal se dig godt for, for det er ikke alle tilbud, der kommer fra ”rigtige” butikker.

-

Joe Biden vandt - hvad betyder det?

ANALYSE | 19.11.2020

Cheføkonom Jes Asmussen kommenterer på, hvad det vil betyde for dansk økonomi, at Joe Biden vandt det amerikanske præsidentvalg.

-

Renteændring fra årsskiftet

DAGLIG ØKONOMI | 17.11.2020

Fra 1. januar 2021 nedsætter vi beløbsgrænsen for, hvornår privatkunder skal betale negativ rente. Samtidig indfører vi negativ rente på kontant indestående på pensionskonti. 

-

Udbetaling af feriepenge er et oplagt mål for svindel

SIKKERHED | 29.09.2020

Den aktuelle udbetaling af indefrosne feriepenge kan være en anledning til, at svindlere vil forsøge at få fingre i dine feriepenge ved at lokke dine NemID-oplysninger ud af dig. 

Kvinde foran computer med en kop kaffe

Skal du have udbetalt indefrosne feriepenge?

DAGLIG ØKONOMI | 14.09.2020

Til oktober bliver nogle af dine indefrosne feriepenge frigivet. Vælger du at få feriepengene udbetalt, skal du huske at rette din forskudsopgørelse for i år, så du undgår en eventuel restskat til foråret.
Hånd på tablet med graf

Nyt loft på aktiesparekontoen

INVESTERING | 04.09.2020

Den 1. juli 2020 blev det muligt at indskyde op til 100.000 kroner på aktiesparekontoen. Se eksempler på, hvordan du beregner det maksimale indskud på aktiesparekontoen i år.

-

Rygterne om boligmarkedets død var stærkt overdrevne

BOLIG | 26.08.2020

Prognoserne var dystre, da coronavirussen ramte Danmark i det tidlige forår. Vi kan her på den anden side af sommerferien glæde os over, at rygterne om boligmarkedets død i første omgang viste sig stærkt overdrevne.

-

Er det nu, du skal realisere drømmen om et sommerhus?

BOLIG | 07.06.2020

Sommerhussalget er steget massivt i år. Danskerne har for alvor fået lyst til at købe en sommeroase herhjemme.

-

Investering er for alle. Sådan kommer du i gang

INVESTERING | 22.06.2020

Hvordan kommer du som investeringsnovice i gang med at handle med aktier, og hvad skal du være særligt opmærksom på i markedet?

-

Hvordan vil coronakrisen påvirke huspriserne?

BOLIG | 03.06.2020

Cheføkonom Jes Asmussen svarer på spørgsmål om bolig- og sommerhusmarkedet i Danmark.

-

Pas på fupopkald fra svindlere

SIKKERHED | 24.02.2020

Oplys aldrig NemID-oplysninger til andre – kun svindlere beder om dine oplysninger.

-

Øget sikkerhed i Netbank og ved nethandel

SIKKERHED | 26.09.2019

Nye EU-regler øger kravet til sikkerhed på betalingsområdet. Det gælder blandt andet adgang til Netbank og godkendelse af kortbetalinger i netbutikker.

Udsnit af Handelsbankens nyhedsbreve

Følg med på de finansielle markeder

NYHEDSBREVE

Vores finansanalytikere har fingeren på pulsen og udsender en række nyhedsbreve. Vælg mellem daglige meldinger om udviklingen i aktuelle nøgletal, ugentlige opdateringer på nordiske aktier, analyser af nye markeder og meget andet.