Jyske Rentetilpasning (F1 - F6)

Realkreditlån for dig, som gerne vil have en variabel rente, der er lav her og nu

Jyske Rentetilpasning er et realkreditlån til private kunder. Det er lånet for dig, som gerne vil have en variabel rente, der er lav her og nu.

Til gengæld for den lave rente her og nu kender du med et rentetilpasningslån kun renten i en kortere periode frem. Du skal vælge, hvor lang tid renten skal være fast. Med Jyske Rentetilpasning kan du vælge en fastrenteperiode på mellem 1 (Jyske Rentetilpasning F1) og 6 år (Jyske Rentetilpasning F6). Du kan ændre fastrenteperiodens længde i forbindelse med en rentetilpasning.

Ønsker du en af de lavest mulige renter her og nu, vil du typisk få det med et rentetilpasningslån med en kort fastrenteperiode. Jyske Rentetilpasning F1 har typisk en lavere rente end Jyske F2-F6 realkreditlån på det tidspunkt, du optager lånet.

Renten på lånet er fast i den valgte fastrenteperiode. Desuden betaler du et variabelt bidrag, der kan ændre sig i lånets løbetid.

Med Jyske Rentetilpasning får du:

  • Et realkreditlån med en variabel rente, som er lav her og nu
  • Mulighed for afdragsfrihed i op til 10 år*
  • Et rentetilpasningslån til din bolig med en løbetid på op til 30 år og med mulighed for at ændre fastrenteperiode m.m. i lånets løbetid
Når du optager et realkreditlån gennem Jyske Bank, er det Jyske Realkredit, der yder lånet.
*Du kan som udgangspunkt maksimalt få tilbudt op til 10 års afdragsfrihed. Hvis belåningsprocenten i den pantsatte ejendom er max 75 % på lånetilbudstidspunktet, kan der under visse betingelser på Jyske Rentetilpasning bevilges op til 30 års afdragsfrihed ( ). Se detaljer om Jyske Frihed i .

Rentetilpasning

Et rentetilpasningslån er et variabelt forrentet kontantlån med en lav rente her og nu. Løbetiden er på op til 30 år.

Renten er fast i en kortere periode på mellem 1 og 6 år. Ved udløb skal renten på dit realkreditlån tilpasses og fastsættes igen. Ved hver rentetilpasning er der mulighed at ændre på længden af perioden med fast rente.

Fristen for at ændre dit lån i forbindelse med rentetilpasning er senest 2 måneder før, dit lån bliver rentetilpasset. Der opkræves gebyr, hvis du ønsker at ændre dit lån i forbindelse med rentetilpasning.

Indfrielse af dit rentetilpasningslån

  • På tidspunkterne for rentetilpasning kan du to måneder inden rentetilpasning opsige lånet til indfrielse til kurs 100 pr. dagen for rentetilpasning
  • Jyske Rentetilpasning F1 kan i den 1-årige periode altid indfries til kurs 100 med 5 dages varsel.
  • Mellem tidspunkterne for rentetilpasning kan F2 – F6 lån som udgangspunkt kun indfries ved opkøb af obligationer. Kursen kan være højere end kurs 100. Der kan ikke ske indfrielse i de to kalendermåneder, der ligger forud for en rentetilpasningsdato.
  • Eventuel kursgevinst ved indfrielse bliver beskattet - med mindre det sker i forbindelse med et salg af din bolig

Det er nemt at skifte – vi klarer det praktiske

Ønsker du at skifte lån, skal din bolig vurderes og godkendes, og vi skal have lavet en almindelig kreditvurdering. Det klarer vi for dig.

Se aktuelle bidragssatser og priser for Jyske RentetilpasningÅbner i nyt vindue
Læs mere om vilkår og betingelser i Jyske Banks LånGuideÅbner i nyt vindue