PrioritetsLån Andel

Lån til andelsbolig - samme fleksibilitet som lån til ejerboliger.
  • Variabel rente eller fast rente i op til 10 år
  • Fleksibel låneafvikling
  • Mulighed for at vælge perioder med afdragsfrihed
  • Få løbetid op til 30 år, som kan justeres efter dine behov
  • Flyt lånet med, hvis du køber ny andelsbolig
Bliv kunde

Lån til din andelsbolig

Lån op til 80 procent

Du kan få PrioritetsLån Andel til køb af andelsbolig, renovering af en eksisterende andelsbolig, tillægsbelåning eller omlægning. 

Lån op til 80 procent af andelsboligens samlede værdi fratrukket din andel af foreningens gæld på realkreditlignende vilkår, det vil sige med stor fleksibilitet og lav rente. 

Mulighed for fast rente

Det er en unik mulighed, at du hos os kan vælge fast rente. Det kan være en fordel for dig at vælge fast rente, hvis andelsforeningen har variabelt forrentet finansiering i ejendommen. Den faste rente kan nemlig skabe sikkerhed for, at du ikke bliver ramt dobbelt af fremtidige rentestigninger.


Andelsbolig - hvad koster det at låne?

Calculator

Beregn selv, hvad det koster at låne til køb af en andelsbolig, eller hvis du vil flytte dit nuværende andelsboliglån til Handelsbanken.

Låneberegner - andelsboligÅbner i nyt vindue
Rentesatser - PrioritetsLån Andel

Andre lånemuligheder

PrioritetsKredit Andel

Hvis dine udgifter og indtægter svinger meget, eller du gerne vil have en økonomisk reserve i baghånden, kan en PrioritetsKredit Andel være løsningen for dig. Du kan få PrioritetsKredit Andel med variabel rente, og du betaler kun rente af det beløb, du har trukket på kontoen.

BoligLån Andel

Et  BoligLån Andel kan være aktuelt for dig, hvis du har brug for at finansiere dit andelsboligkøb udover PrioritetsLån Andel eller PrioritetsKredit Andel - fratrukket den udbetaling du selv lægger. 

Desuden kan lånet vælges som tillægslån til eksempelvis forbedringer med pant udover 80 procent.