Omlægning af lån

Hvornår har du sidst fået tjekket dit boliglån? Måske kan det betale sig at lægge lånet om.
Skrivebord med bærbar, saks, blyanter

Hvornår kan du overveje en omlægning af lån?

1.

Din økonomiske situation har ændret sig

Ændringer i din økonomi kan gøre, at du med fordel kan se på, om din nuværende boligfinansiering stadig er den rigtige for dig. Er der sket ændringer i indkomsten? Er der blevet flere eller færre personer i husstanden, eller går du snart på pension? Så kan det være anledning til at få set på din boligfinansiering.


2.

Boligrenterne har ændret sig

Har du et realkreditlån med fast rente? Så har du muligheden for at omlægge dit lån til en højere eller lavere rente, når markedsrenten bevæger sig enten op eller ned. Du kan opnå økonomiske fordele ved en omlægning, da du enten sænker din månedlige ydelse på dit realkreditlånlån eller skærer noget af restgælden.

Kontakt os og hør, om en låneomlægning er fordelagtig for dig.


3.

Overvejer du renovering eller ombygning af din bolig?

Friværdi eller tillægslån kan gøre det muligt at realisere ønsket om at istandsætte din bolig. Det kan være nyt køkken, badeværelse eller måske en tilbygning. Mulighederne er mange. Vi hjælper dig med finansieringen, så du kan koncentrere dig om samtalerne med håndværkere mv. 


4.

Du overvejer at skifte bank

Måske du har haft din nuværende bank i mange år. Så kan det være en fordel at få ”nye øjne” på tingene. Lad os se på, hvordan din boligfinansiering er sammensat – vi kan give dig et godt råd eller bekræfte dig i, at du har den helt rigtige boligfinansiering.


Sådan lægger du lån om

For at vi kan regne på den optimale lånesammensætning, skal vi bruge nogle aktuelle oplysninger om din økonomi:
 1. Aktuelle økonomioplysninger
  Vi skal bruge seneste årsopgørelse, lønsedler og et budget. Er der brug for flere oplysninger, fortæller din rådgiver det inden jeres møde.

 2. Vurdering af din bolig
  Din ejendom skal vurderes af en godkendt vurderingsekspert. Vi kontakter den person, som skal lave en vurdering af din bolig. 

 3. Valg af lånesammensætning
  Ud fra dine oplysninger og den nye vurdering laver vi nogle forslag til finansieringsmuligheder, som passer til dig og din økonomi.

 4. Underskrifter og alt det andet praktiske
  Du underskriver aftalerne – enten i Netbank eller i filialen – og rådgiveren klarer de sidste detaljer.
Find filial
mand og kvinde holder møde