1. Mit Hjem

Mit Hjem

Er du boligejer med lån i Totalkredit? Så har du adgang til Mit Hjem i Netbank og Mobilbank – et boligunivers fra Totalkredit og Handelsbanken
-

Nyt univers om boligmarkedet og dit realkreditlån

Vi vil gøre det nemmere at være boligejer. Derfor har vi sammen med Totalkredit lavet Mit Hjem – et helt nyt univers, som giver dig overblik over dine lån i Totalkredit og boligmarkedet omkring dig. Du kan klikke dig videre til Mit Hjem direkte fra din Netbank og Mobilbank.

Skæmbilledet fra Lånesiden i Mit Hjem
Eksempel på Lånesiden i Mit Hjem

I Mit Hjem kan du: 

 • Få overblik over dine lån i Totalkredit
  Se grafikker og nøgletal om bl.a. din næste ydelse, løbetid og restgæld. Har du flere lån i boligen, kan du også se en samlet oversigt for boligen.
 • Følge med i dine KundeKroner
  Se, hvor meget du får i rabat til næste termin, i år og til næste år. Du kan også læse mere om, hvorfor du får KundeKroner.
 • Blive klogere på låntyper i Totalkredit
  Læs, hvad der kendetegner de forskellige låntyper i Totalkredit, og bliv klogere på dine muligheder. 
 • Søge i boliger til salg
  Se, hvad der er til salg lige nu, der hvor du drømmer om at bo. På Mit Hjem kan du søge i alle boliger til salg i hele Danmark.

Snart kommer der endnu mere indhold til. Fx vil du inden længe kunne se et skøn af din friværdi. Du vil få en lang række informationer om din bolig og dit område. Og du vil få indsigt i, hvordan boligmarkedet ser ud i dit nabolag.

Vores boligrådgivere sidder selvfølgelig klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for økonomisk rådgivning.

Du finder Mit Hjem i din Netbank og Mobilbank.