Den sikre vej fra gas- og oliefyr til varmepumpe

-

Er du træt af din varmeregning?

-

Varmer du boligen op med oliefyr, naturgas eller elvarme, så er du sikkert ret træt af din varmeregning. Men du kan være en af de mange, der kan opnå en besparelse ved at skifte til en varmepumpe. Specielt hvis du ikke kan komme på fjernvarmenettet.

Med en varmepumpe kan du få klimavenlig varme – til gavn for din økonomi

Det handler altså om både klima og økonomi – derfor er Jyske Bank gået i samarbejde med Bodil Energi, som kan gøre det nemt og sikkert for dig at skifte varmekilde. Bodil Energi kan give dig svar på, om du kan spare på at skifte. Og hvor meget. Viser det sig at være en god ide, så kan de hjælpe dig hele vejen med papirarbejde og praktik, lige til varmepumpen er installeret og fungerer i dit hjem.

Kontakt os, hvis du har brug for finansiering.

Hvorfor skifte til en varmepumpe?

For mange vil den årlige besparelse på varmeregningen sikkert være grund nok til at skifte. Men derudover giver en varmepumpe dig faktisk tre andre stærke plusser:

 • Klimavenlig opvarmning
  Når du vælger vedvarende energi, får du en CO2-venlig energiform. Det gavner klimaet og gør dig mere uafhængig af fossil energi.
 • Mindre vedligeholdelse
  Din bolig bliver nemmere og billigere at vedligeholde, fordi du udskifter til nye materialer eller ny teknologi.
 • Forøgelse af husets værdi
  Din bolig kan stige i pris, når du foretager forbedringen – bl.a. fordi du måske opnår et bedre energimærke.
(Kilde: Energistyrelsens hjemmeside (2023))

Hvorfor vælge Bodil Energi?

Vi har indgået en aftale med Bodil Energi, fordi de har stor erfaring i at beregne boligens energipotentiale, finde den rigtige varmepumpe og installere den sikkert i hjemmet. Bodil Energi giver personlig rådgivning og skræddersyr løsning og tilbud – det giver tryghed.

Du får også hjælp til at undersøge eventuelle støttemuligheder og til at søge tilskud. Det er bl.a. en mulighed, at Energistyrelsen åbner en ny tilskudspulje til varmepumper i starten af 2023.

NB! Jyske Bank yder ikke rådgivning om energiberegning og varmepumper men henviser til Bodil Energi, der har alt ansvar for rådgivning og aftaleindgåelse.

Fra Bodil-beregner til installation

 1. Indtast din adresse i beregneren og suppler med yderligere oplysninger om din ejendom
 2. Hvis energiberegningen ser interessant ud, så kan du automatisk få den tilsendt som PDF
 3. Du modtager nu en rapport i din mailboks fra Bodil Energi, og kan booke tid til en snak med en energirådgiver. Telefonisk, online eller hos dig
 4. Du får rådgivning om valg af varmepumpe, og vigtige forhold i boligen bliver gennemgået, så Bodil Energi kan udarbejde et endeligt tilbud på energirenovering
 5. Har du brug for finansiering, så er din bankrådgiver klar til at hjælpe med at finde den bedste løsning, fx et energilån
 6. Installation skal du ikke tænke på. Bodil Energi samarbejder med udvalgte og højt kvalificerede installatører – også fra dit nærområde. Du kan også selv foreslå en installatør.

Når du skal renovere boligen, har vi de lån, du behøver

Skal vi regne på det?

Kontakt os, og lad os lave en beregning på, om du kan realisere den renovering af din bolig, du drømmer om. Boligberegningen er gratis og uforpligtende.

-