Jyske Fyr dit fyr-lån

Attraktivt lån til dig, der ønsker at udskifte dit olie- eller gasfyr med en grøn og billigere varmekilde
-

Fyr dit fyr-lånet er et attraktivt lån til dig, der ønsker at udskifte dit olie- eller gasfyr med en grøn og billigere varmekilde. Lånet er særligt, da du hverken skal betale etableringsgebyr eller tinglysningsafgift i forbindelse med oprettelsen. Renten er variabel. 

Jyske Fyr dit fyr-lånet udspringer af ”Klimaaftale om grøn strøm og varme 2022”, der er indgået mellem Regeringen og FinansDanmark. Aftalen skal sikre billig finansiering til boligejere, som ønsker at udskifte deres olie- eller gasfyr til en billigere varmekilde. Der er tale om en tidsbegrænset kampagne, og den særlige lånemulighed løber frem til den 31. december 2028. 

Det er en betingelse, at lånet rent faktisk bruges til udskiftning af dit olie- eller gasfyr. Så det skal du skrive under på for at optage fyr-dit-fyr lånet.

Hvad får du med et Jyske Fyr dit fyr-lån?

  • Et lån der er målrettet energirenovering af din bolig
  • Mulighed for at låne op til en halv million kr. over max. 10 år

Forudsætninger og betingelser: 

  • Lånet skal bruges til udskiftning af olie- eller gasfyr til grøn varmekilde 
  • Den nye, grønne varmekilde skal tages i anvendelse senest 12 måneder efter tinglysning 
  • Kreditvurdering sker ud fra gældende kreditpolitik 
  • Der stilles sikkerhed i form af ejerpantebrev

Hvad koster et Jyske Fyr dit fyr-lån?

Lån Månedlig ydelse før skat ÅOP før skat

Jyske Fyr dit fyr-lån
Udbetalt beløb 100.000 kr.
10 år

936,00 kr. 2,4%

Priseksempel for et 10-årigt Jyske Fyr dit fyr-lån med et samlet kreditbeløb (udbetalt beløb) på 100.000 kr. med afdrag. 

Mdl. ydelse før skat 936 kr., ÅOP før skat 2,4%. Lånet har en variabel debitorrente på 2,37%. Samlet tilbagebetaling før skat 112.282 kr. over 120 måneder, hvor de samlede kreditomkostninger (renter, samlede ekspeditionsomkostninger og offentlige afgifter til tinglysning) udgør 12.282 kr. Hovedstol udgør 100.000 kr. inkl.l ånesagsgebyr og tinglysningsafgift. Beregning pr. 1. maj 2023. Eksemplet forudsætter ejerpantebrev for det fulde beløb i ejendommen, samt at de samlede lån i boligen ikke overstiger 80% af boligens værdi.


Vælg det rigtige lån til dine energiforbedringer

-
Hvilket lån der passer dig, afhænger i høj grad af lånets formål og størrelse samt belåningsgraden i huset. Fyr dit fyr-lånet har kort løbetid og variabel rente, hvor realkreditlån kan have længere løbetid og fast rente – og eventuelt afdragsfrihed. Tag fat i din rådgiver, så du får det lån, der passer til din økonomi.