Bliv klogere på køb af andelsbolig

Det kan være kompliceret at købe andelsbolig. Derfor er det vigtigt, at du søger rådgivning, inden du skriver under

Se dig godt for, når du køber andelsbolig

Det kan være kompliceret at købe andelsbolig, fordi der er mange elementer, du skal forholde dig til. 

Det er ikke nok, at du kun forholder dig til din egen økonomi. Derfor er det vigtigt, at du søger rådgivning, inden du skriver under.

I Handelsbanken hjælper vi dig med at kigge bag facaden og afdække, om din drømmebolig ligger i en sund andelsboligforening, og om andelsboligen er et godt køb i forhold til dine behov. 


Bliv klogere på andelsbolig

Hvad er en andelsbolig?

Når du investerer i en andelsbolig, køber du reelt en del af andelsboligforeningens formue. Du bliver dermed medejer af ejendommen(e) og får brugsretten til en specifik bolig. Som medejer af ejendommen er det vigtigt, at du har et godt indblik i økonomien bag. 

Hvorfor betyder foreningens økonomi noget for dig?

Økonomien i andelsboligforeningen har indflydelse på både andelsboligens værdi og udviklingen i din boligafgift. Stiger udgifterne i andelsboligforeningen, stiger din månedlige boligafgift også. Det kan bl.a. skyldes rentestigning på foreningens lån eller renoveringer så som nyt tag, altaner eller gårdmiljø. Foreningens økonomi og vedligeholdelsesplaner påvirker, hvilket lån du kan få til din andelsbolig.


Andelsbolig - hvad koster det at låne?

Calculator

Beregn selv, hvad det koster at låne til køb af en andelsbolig, eller hvis du vil flytte dit nuværende andelsboliglån til Handelsbanken.

Låneberegner - andelsboligÅbner i nyt vindue
Rentesatser - PrioritetsLån Andel

Dine lånemuligheder

Du kan både få finansiering til køb og renovering af en andelsbolig, ligesom vi kan hjælpe dig med omlægning af et eksisterende lån. 

Du kan ikke få realkreditlån til en andelsbolig. Derfor tilbyder vi et PrioritetsLån Andel, hvor du kan få samme fleksible finansieringsmuligheder som til ejerbolig. Du kan vælge variabel eller fast rente, og løbetiden kan justeres efter dine ønsker.

PrioritetsLån til andelsbolig
Rentesatser for PrioritetsLån til andelsbolig