1. Privat
  2. /
  3. Lån
  4. /
  5. Boliglån

Boliglån

Skal du købe hus, lejlighed, sommerhus eller renovere? Vi finder det boliglån, der passer bedst til dig
kvinde på lejlighedsrundvisning tænker på boliglån

Boliglån er mange ting. Vi hjælper dig videre

Hvad kan jeg købe bolig for?

En boligberegning er første skridt. Med en boligberegning fra os er du forberedt, når du finder den bolig, du vil købe og skal bruge et boliglån. Det er gratis og helt uforpligtende.

Guide til boligkøb

Boligkøb er en af livets store beslutninger, og er det første gang, du skal købe bolig, kan det virke uoverskueligt. Få gode råd til dit køb af bolig.

Omlæg dit nuværende lån

Hvornår har du sidst fået tjekket din boligfinansiering? Mange ting kan ændre sig, så det kan være værd at undersøge, om det kan betale sig at omlægge dit nuværende lån.


Hvad koster det at låne?

Calculator

Prøv vores låneberegner

Beregn selv, hvad det koster at låne til køb af ejerbolig eller andelsbolig, eller hvis du ønsker at flytte dit boliglån til Handelsbanken.

Låneberegner
Priser og rentesatser

Sådan kan du sammensætte finansiering af en ejerbolig


En personlig bankoplevelse

Arkitekt visar husmodell för kund

Lån til drømmeboligen 

Du får boligfinansiering i Handelsbanken med nogle af markedets bedste lånebetingelser. Vi tilbyder altid vejledning med en rådgiver, der kender dig og tilpasser løsningen efter dine behov, så du får en optimal og fremtidssikker økonomi. At låne til bolig hos os skal være trygt og enkelt. 

Din boligfinansiering kan enten være et realkreditlån, et PrioritetsLån eller en kombination af begge. Og er der brug for ekstra finansiering, kan det ske med et Boliglån. Vores rådgivere hjælper dig med at forstå de forskellige låntyper. Vi finder den sammensætning af lån, der passer bedst til dig og din økonomi.


Man som tittar in genom spröjsat fönster på landet

Sommerhus

Du får samme gode lånemuligheder til sommerhuset som til din bolig. Uanset om du vil købe sommerhus eller omlægge lånet i dit sommerhus, kan du finansiere helt op til 80 procent af sommerhusets værdi med et PrioritetsLån. Vælger du realkreditlån, kan du finansiere op til 75 procent.
Kvinna pratar med inlevelse till man

Personlig rådgivning

Få en gratis og uforpligtende låneberegning, der er tilpasset dit lånebehov og din økonomi.

Find den nærmeste filial