Vælg det rigtige billån

Sæt fokus på det med småt, inden du vælger billån
bilnyckel

Før du skriver under

Inden du køber bil, er det en god ide at undersøge finansieringsmulighederne. Det kan være fristende at gå efter den lave rente, men for at finde den reelle pris, er det den årlige omkostning i procent (ÅOP), du skal se efter.

Billån og ÅOP

Bilforhandlere tilbyder ofte finansiering med en lav rente, men deres stiftelsesomkostninger er generelt høje. Bankens rentesats er typisk lidt højere, men til gengæld vil etableringsomkostningerne være lavere – og kan dermed være billigere i længden. Det skyldes, at renter kan trækkes fra i skat, det kan etableringsomkostninger ikke. Det er derfor vigtigt, at du sammenligner finansieringstilbud på baggrund af deres ÅOP efter skat, hvor der bliver taget højde for de totale udgifter ved bilfinansieringen.

Et godt billån

Kombinationen af attraktive lånerenter og etableringsomkostninger giver dig et fordelagtigt billån, samtidig med at vi tager højde for din øvrige privatøkonomi og dine ønsker.


Hvad koster et billån?

Calculator

Få en ide om, hvad det koster at låne til en bil - og køber du elbil, plugin-hybridbil eller brintbil får du en særlig attraktiv rente.

Den endelige rentesats fastsættes individuelt ud fra din samlede økonomi og sikkerhed for lånet.
Billån
Billån til elbiler