Visa/Dankort

Kortet du kan bruge i hele verden
Visa/Dankort
  • Internationalt debetkort
  • Alle køb trækkes på kontoen med det samme
  • Kontaktløs betaling
  • Årsgebyr: 165 kr. (Gratis for unge med en

Et kort, du kan bruge hver dag

Kortet til dagligt brug

Visa/Dankort er kortet til daglig brug. Pengene trækkes direkte på din konto – typisk samme dag, du har betalt med kortet, eller dagen efter. Du kan følge dit forbrug på kontoen i Mobilbank og Netbank.

Beløbsgrænser 

Brug i butikker
Visa-delen af kortet har en beløbsgrænse på 25.000 kroner pr. løbende 30 dage. Flere og flere butikker i Danmark vælger kun at modtage Visa og Mastercard, hvilket betyder, at der bliver brugt af de 25.000 kroner, også når du ikke er ude at rejse. Betalinger med tjenester som Apple Pay benytter også Visa-delen af dit Visa/Dankort. 
Kontanthævning i Danmark
I Danmark kan du i KONTANTEN pengeautomater hæve op til 10.000 kroner på bankdage mellem kl. 9.00 og 18.00, dog kun op til 5.000 kroner uden for det nævnte tidsrum. I andre automater kan du hæve op til 2.000 kroner pr. døgn.

Kontanthævning i udlandet
Du kan hæve et beløb svarende til 25.000 kroner pr. løbende 30 dage og hæve op til 2.000 kroner pr. dag. 

Har du brug for højere beløbsgrænser, kan du vælge et Mastercard Debit. Vi anbefaler, at du altid tager flere kort med, når du rejser til udlandet.

Brug kortet overalt

  • Betal på nettet og i butikker i Danmark og i udlandet.
  • Hæv kontanter i alle pengeautomater i Danmark og i udlandet.
  • Betal kontaktløst - du slipper for at taste pinkode ved køb under 350 kroner
  • Tilmeld kortet til

Kontaktløs betaling – hurtigere betaling med kort

ikon med symbol for kontaktløs betaling
Du kan betale med dit kort uden at sætte kortet i betalingsterminalen. Når du skal betale for køb under 350 kroner, slipper du for at taste din pinkode. Bare hold kortet hen mod terminalen, og når du hører bippet, har du betalt. Kig efter det kontaktløse symbol. 

De kontaktløse kort er fortsat blandt de sikreste kort i verden. For at sikre, at det kun er dig, der bruger kortet, bliver du en gang imellem bedt om at taste din pinkode ved de små beløb.

Beskyt dit kort

Sikker handel på nettet

Verified by Visa, Dankort Secured by Nets og Mastercard Identity Check er sikkerhedsløsninger, som bruges af flere danske og udenlandske netbutikker. Du får en SMS-kode, som du skal taste, inden betalingen kan gennemføres.

Tilmeld dit kort
For at handle i butikker med sikkerhedsløsningerne skal du tilmelde dit kort og registrere dit mobilnummer hos Nets. Din tilmelding skal bekræftes med NemID.

Tilmeld dit kortÅbner i nyt vindue
Sikker nethandel

Læs også

Flyvinge

Rejs sikkert med kort

Find praktiske tips til sikkert brug af dit kort før, under og efter rejsen.
Tips til rejsen