Mastercard Platinum

Kreditkortet til dig, der rejser meget og vil opleve lidt mere.
Mastercard Platinum
  • Du får en rentefri kredit i op til 45 dage
  • Årsrejseforsikring i hele verden for dig og din familie - inklusiv afbestillingsforsikring
  • Adgang i mere end 1.300 Priority Pass VIP-lounger
  • Elektronik- og hårde hvidevareforsikring
  • Årsgebyr 1.695 kr

Sådan fungerer Mastercard Platinum

ikon med lysende pære

Alle køb på et kontoudtog

I midten af hver måned får du et kontoudtog med alle dine køb og kontanthævninger den seneste måned. Beløbet trækkes på din lønkonto i starten af næste måned. Du kan også vælge at dele afregningen op, så du kun betaler en procentandel hver måned. Da betaler du renter af den kredit, du udnytter.

Hvor høj er forbrugsgrænsen?

Hvor meget du kan handle for, afhænger af din kredit på kortet. Som standard er forbrugsgrænsen 100.000 kroner på et Mastercard Platinum. For hvert køb du gør, trækkes det fra i din forbrugsgrænse, indtil månedsafregningen er sket.

Familiekort

Har flere i familien brug for et Mastercard? Din ægtefælle/samlever og børn over 18 år kan få et Familiekort. Familiekortet er et ekstra betalingskort, der giver samme betalingsmuligheder som hovedkortet - så I kan handle hver for sig. Forbruget på familiekortet trækkes fra din Mastercard-konto.

Der er ikke tilknyttet forsikringsprodukter til Familiekort.
Årsgebyr: 100 kroner

Rabatter og tilbud

Få særlige rabatter og tilbud, når du betaler med et Handelsbanken Mastercard.


Forsikringspakke der dækker din rejse og din elektronik

Rejseforsikring

Med Mastercard Platinum får du en omfattende rejseforsikring, der dækker både dig og din familie i hele verden. 

Forsikringen indeholder afbestillingsforsikring og dækker blandt andet behandling af sygdom, hjemtransport, selvrisiko ved billeje og ødelagte ferierejsedøgn, som giver erstatning for de døgn, du er sengeliggende på grund af sygdom.

Anmeld skade - rejse

Elektronik- og hårde hvidevareforsikring

Med elektronik- og hårde hvidevareforsikringen forlænger du produktgarantien på fx din computer, mobiltelefon eller vaskemaskine op til fire år.

Anmeld skade - elektronikÅbner i nyt vindue

Rejs komfortabelt med Priority Pass

skilt med pile i alle verdenshjørner

Få adgang til VIP lounger i hele verden

Med dit Handelsbanken Platinum får du et Priority Pass, som giver dig adgang til mere end 1.300 VIP-lounger i lufthavne verden over.

I loungen venter du på dit fly i et roligt og afslappende miljø med adgang til WIFI, læse aviser, se tv eller arbejde uforstyrret. Med Priority Pass er du velkommen i lufthavnens VIP-lounge, uanset hvilken klasse du flyver på, og hvilket flyselskab. Du har personligt 10 gratis besøg om året, når du har et Platinum. Rejser I flere sammen, kan de komme med ind, mod en besøgsafgift, som trækkes efterfølgende på dit kort. Ekstra besøg koster 150 kroner.


Beskyt dit kort

ikon med kort og hængelås

Åbn og luk dit kort

Du kan beskytte dit Mastercard mod misbrug ved at lukke det for brug i hele eller dele af verden. Du kan også spærre kortet for handel på nettet eller brug i pengeautomater. Bestem selv, hvor og hvornår dit kort skal bruges med Geografisk sikkerhed.

Du åbner og lukker dit Mastercard direkte i kortoversigten i din Netbank eller Mobilbank. Ændringerne slår igennem med det samme, og du kan ændre indstillingerne lige så tit, du vil.

Sikker handel på nettet

Langt de fleste kortbetalinger på nettet skal – som en ekstra sikkerhed – godkendes med enten MitID appen eller med SMS engangskode og et personligt kodeord. 

Flyvinge

Rejs sikkert med kort

Find praktiske tips til sikkert brug af dit kort før, under og efter rejsen.
Tips til rejsen