Mastercard Gold

Fleksibilitet i hverdagen og ekstra fordele til ferien.
Mastercard Gold
  • Du får rentefri kredit i op til 45 dage
  • Årsrejseforsikring i hele verden for dig og din familie, inklusiv afbestillingsforsikring
  • Elektronik- og hårde hvidevareforsikring 
  • Priority Pass med adgang til mere end 1.300 VIP-lounger i lufthavne
  • Årsgebyr: 895 kr.

Sådan fungerer Mastercard Gold

Alle køb på et kontoudtog

I midten af hver måned får du et kontoudtog med alle dine køb og kontanthævninger den seneste måned. Beløbet trækkes på din lønkonto den første bankdag i måneden efter.

Du kan også vælge at dele afregningen op, så du kun betaler en procentandel hver måned. Da betaler du renter af den kredit, du udnytter.

Forbrugsgrænse

Hvor meget du kan handle for, afhænger af din kredit på kortet. Som standard er forbrugsgrænsen 50.000 kroner på et Mastercard Gold. For hvert køb du gør, trækkes det fra i din forbrugsgrænse indtil månedsafregningen er sket.

Kortbestemmelser for Handelsbanken Mastercard (pdf)

Familiekort

Har flere i familien brug for et Mastercard? Din ægtefælle/samlever og børn over 18 år kan få et Familiekort. Familiekortet er et ekstra betalingskort, der giver sammen betalingsmuligheder som hovedkortet - så I kan handle hver for sig. Forbruget på familiekortet trækkes fra din Mastercard-konto.

Der er ikke tilknyttet forsikringsprodukter til Familiekort.
Årsgebyr: 100 kroner.

Rabatter og tilbud

Få særlige rabatter og tilbud, når du betaler med et Handelsbanken Mastercard.

Forsikringspakke, der dækker din rejse og din elektronik

Rejseforsikring

Med Mastercard Gold får du en omfattende rejseforsikring, der dækker både dig og din familie på rejser i hele verden, når I rejser sammen. Du skal blot betale minimum 50% af rejsens totale pris med dit Mastercard.

Forsikringen indeholder afbestillingsforsikring og dækker blandt andet behandling af akut sygdom på rejsen, hjemtransport og ødelagte ferierejsedøgn, som giver erstatning for de døgn, du er sengeliggende på grund af sygdom.

Anmeld skade - rejseforsikring

Elektronik- og hårde hvidevareforsikring

Med elektronik- og hårde hvidevareforsikringen forlænger du produktgarantien på fx din computer, mobiltelefon eller vaskemaskine op til fire år.

Anmeld skade - elektronikÅbner i nyt vindue

Rejs komfortabelt med Priority Pass

Skilt med pile i alle verdenshjørner

Få adgang til VIP-lounger i hele verden

Med dit Handelsbanken Gold får du et Priority Pass, som giver dig adgang til mere end 1.300 VIP-lounger i lufthavne verden over.

I loungen venter du på dit fly i et roligt og afslappende miljø med adgang til wi-fi, aviser, tv og du kan arbejde uforstyrret. Med Priority Pass er du velkommen i lufthavnens VIP-lounge, uanset hvilken klasse du flyver på, og uanset flyselskab. Besøg i loungen koster 150 kroner, når du har et Mastercard Gold. Rejser I flere sammen, kan de komme med ind mod betaling. Besøgsafgiften for dig og eventuelle gæster trækkes efterfølgende på dit kort. 


Kontaktløs betaling – hurtigere betaling med kort

ikon med symbol for kontaktløs betaling
Du kan betale med dit kort uden at sætte kortet i betalingsterminalen. Når du skal betale for køb under 350 kroner, slipper du for at taste din pinkode. Bare hold kortet hen mod terminalen, og når du hører bippet, har du betalt. Kig efter det kontaktløse symbol. 

De kontaktløse kort er fortsat blandt de sikreste kort i verden. For at sikre, at det kun er dig, der bruger kortet, bliver du en gang imellem bedt om at taste din pinkode ved de små beløb.

Beskyt dit kort

ikon med kort og hængelås

Åbn og luk dit kort

Du kan beskytte dit Mastercard mod misbrug ved at lukke det for brug i hele eller dele af verden. Du kan også spærre kortet for handel på nettet eller brug i pengeautomater. Bestem selv, hvor og hvornår dit kort skal bruges med Geografisk sikkerhed.

Du åbner og lukker dit Mastercard direkte i kortoversigten i din Netbank eller Mobilbank. Ændringerne slår igennem med det samme, og du kan ændre indstillingerne lige så tit, du vil.

Sikker handel på nettet

Langt de fleste kortbetalinger på nettet skal – som en ekstra sikkerhed – godkendes med enten MitID appen eller med SMS engangskode og et personligt kodeord. 

Læs også

Flyvinge

Rejs sikkert med kort

Find praktiske tips til sikkert brug af dit kort før, under og efter rejsen.
Tips til rejsen