1. Privat
  2. /
  3. Konto, kort og betalinger
  4. /
  5. Kort
  6. /
  7. Mastercard Classic

Mastercard Classic

Kreditkort til ekstra fleksibilitet og handlefrihed.
Mastercard Classic
  • Du får en rentefri kredit i op til 45 dage
  • Årsrejseforsikring i hele verden for dig og din familie, inklusiv afbestillingsforsikring
  • Årsgebyr: 595 kr. med rejseforsikring

Sådan fungerer Mastercard Classic

ikon med lysende pære

Alle køb på et kontoudtog

I midten af hver måned får du et kontoudtog med alle dine køb og kontanthævninger den seneste måned. Beløbet trækkes på din lønkonto den første bankdag i måneden efter.
Du kan også vælge at dele afregningen op, så du kun betaler en procentandel hver måned. Da betaler du renter af den kredit, du udnytter.

Forbrugsgrænse

Hvor meget du kan handle for, afhænger af din kredit på kortet. Som standard er forbrugsgrænsen 25.000 kroner på et Mastercard Classic. For hvert køb du gør, trækkes det fra i din forbrugsgrænse, indtil månedsafregningen er sket.

Familiekort

Har flere i familien brug for et Mastercard? Din ægtefælle/samlever og børn over 18 år kan få et Familiekort. Familiekortet er et ekstra betalingskort, der giver samme betalingsmuligheder som hovedkortet - så I kan handle hver for sig. Forbruget på familiekortet trækkes fra din Mastercard-konto.

Der er ikke tilknyttet forsikringsprodukter til Familiekort.

Årsgebyr: 100 kroner

Rabatter og tilbud

Få særlige rabatter og tilbud, når du betaler med et Handelsbanken Mastercard.


Kontaktløs betaling – hurtigere betaling med kort

ikon med symbol for kontaktløs betaling
Du kan betale med dit kort uden at sætte kortet i betalingsterminalen. Når du skal betale for køb under 350 kroner, slipper du for at taste din pinkode. Bare hold kortet hen mod terminalen, og når du hører bippet, har du betalt. Kig efter det kontaktløse symbol. 

De kontaktløse kort er fortsat blandt de sikreste kort i verden. For at sikre, at det kun er dig, der bruger kortet, bliver du en gang imellem bedt om at taste din pinkode ved de små beløb.

Beskyt dit kort

ikon med kort og hængelås

Åbn og luk dit kort

Du kan beskytte dit Mastercard mod misbrug ved at lukke det for brug i hele eller dele af verden. Du kan også spærre kortet for handel på nettet eller brug i pengeautomater. Bestem selv, hvor og hvornår dit kort skal bruges med Geografisk sikkerhed.

Du åbner og lukker dit Mastercard direkte i Netbank eller Mobilbank. Ændringerne slår igennem med det samme, og du kan ændre indstillingerne lige så tit, du vil.

Sikker handel på nettet

Verified by Visa, Dankort Secured by Nets og Mastercard Identity Check er sikkerhedsløsninger, som bruges af flere danske og udenlandske netbutikker. Du får en SMS-kode, som du skal taste, inden betalingen kan gennemføres.

Tilmeld dit kort
For at handle i butikker med sikkerhedsløsningerne skal du tilmelde dit kort og registrere dit mobilnummer hos Nets. Din tilmelding skal bekræftes med NemID.

Tilmeld dit kortÅbner i nyt vindue
Sikker nethandel
Flyvinge

Rejs sikkert med kort

Find praktiske tips til sikkert brug af dit kort før, under og efter rejsen.
Tips til rejsen