Budgetkonto

En konto til betaling af alle dine regninger.
Ungt par ved computer
  • Saml alle de faste udgifter på en budgetkonto
  • Tilmeld dine regninger til Betalingsservice
  • Mulighed for kassekredit
  • Få Mastercard Debit eller Visa/Dankort til kontoen

Sådan fungerer Budgetkonto

glödlampa

Budgetkonto til faste udgifter

Saml alle de faste udgifter på budgetkontoen og tilmeld dine regninger til Betalingsservice. På den måde kan du bedre sikre, at du har overblik over dine udgifter hver måned. 

Fast overførsel

Du kan lave en fast overførsel hver måned fra din lønkonto til budgetkontoen, så du sikrer dig, at der er penge på kontoen, når de faste udgifter skal betales.

Betal regninger
Log på Netbank og lav en fast overførselÅbner i nyt vindue
Log på Netbank og se dine BetalingsserviceaftalerÅbner i nyt vindue

Fælles konto 

I kan være flere om budgetkontoen. Så hvis I fx er flere personer i husstanden, kan 'medkontohaveren' også følge med i Netbank og Mobilbank.

Få en kassekredit

Få ekstra luft i økonomien, når du har brug for det. Suppler en Budgetkonto med en kassekredit, så du har en reserve til de tunge poster i budgettet eller uforudsete udgifter.


Budget – få overblik over dine faste udgifter

inloggningsdosa

Lav et budget og få et overblik over alle dine faste udgifter i løbet af året. Så kan du se, hvor meget du i gennemsnit skal overføre til budgetkontoen hver måned, og hvor meget du har tilbage til forbrug.

Du kan lave budgettet i Netbank, hvor du også har adgang til alle dine Betalingsservice-aftaler. Har du på et tidspunkt brug for at sende budgettet til din rådgiver, kan du gøre det direkte i Netbank.

Lav budget i Netbank Åbner i nyt vindue
Download budgetskema (xlsx)