18-29 Konto

En konto med en række gratis fordele til dig mellem 18 og 29 år
en kvinna som ler och ser på sin mobil
 • Din hverdagskonto
  Kontoen til din løn og SU og til dine betalinger
 • Gratis kort
  Få et gratis eller  
 • Gratis fordele
  Netbank, Mobilbank-app, valutaveksling, udbetalinger i KONTANTEN pengeautomater og rabat på etablering af lån til bolig og bil
 • Mulighed for kassekredit
  Gratis oprettelse af kassekredit på op til 30.000 kroner

Sådan fungerer 18-29 Konto

glödlampa

NemKonto

Du kan bruge din 18-29 Konto som NemKonto. Du får typisk løn fra din arbejdsgiver på din NemKonto, og alle udbetalinger fra det offentlige, fx SU og dagpenge, overføres til din NemKonto. Du bestemmer selv, hvilken konto du vil bruge som NemKonto og kan nemt ændre det i Netbank.

Faste overførsler

Du kan lave faste overførsler mellem dine konti, fx fra din lønkonto til en budgetkonto, ferieopsparing eller andre konti.

Få en kassekredit

Få ekstra luft i økonomien, når du har brug for det. Suppler en 18-29 Konto med en kassekredit, så du har en reserve til uforudsete udgifter. Du får gratis oprettelse af en kassekredit på op til 30.000 kroner, når du har en 18-29 Konto. Det forudsætter, at du kan godkendes til en kredit.

Bestem selv kontoens navn

Hvis du har flere konti, kan du navngive dem efter deres formål. Det gør det nemt at holde styr på økonomien.


Betal fra din lønkonto

Kort til din 18-29 Konto

Med et Mastercard Debit eller Visa/Dankort trækkes pengene direkte fra din konto. Det giver dig kontrol over, hvor meget du har tilbage på kontoen.

Mastercard Debit
Visa/Dankort

Betal dine regninger

Tilmeld dine regninger til Betalingsservice eller betal dem direkte fra kontoen i Netbank. Du kan også scanne indbetalingskortet og betale den via Mobilbank-appen.

Mobile betalinger

Med MobilePay, Apple Pay og Google Wallet kan du hurtigt og nemt betale i butikker, på nettet og i apps, når du er på farten. 

Mobile betalinger

Vi hjælper dig gerne

Netbank og Mobilbank-appen hjælper dig med at klare det meste at din økonomi. Men der findes situationer, hvor du kan få brug for råd og hjælp til noget specielt. Så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig.
Handelsbanken.se