Kontanter

Du kan hæve og indsætte kontanter i filialer og pengeautomater over hele landet.
Kontanter

Hvordan hæver jeg penge?

Pengeautomat

Den letteste måde at hæve penge på er at bruge pengeautomaterne. Her kan du hæve op til 10.000 kroner på bankdage mellem kl. 9.00-18.00. På øvrige tidspunkter kan du hæve op til 5.000 kroner. Med Mastercard kan du typisk hæve op til 10.000 kroner om dagen, uanset tidspunkt. Du kan også hæve euro i pengeautomaterne.

Du finder KONTANTEN-pengeautomaterne cirka 160 steder i Danmark - oftest ved Handelsbankens, Spar Nords og Nykredits filialer.

Find også en indsigelsesformular via nedenstående link.

Kontant valuta 

Skal du til udlandet, anbefaler vi at du anvender Mastercard og/eller Visa/dankort. Når du bruger kortet på din ferie, får du som regel en bedre vekselkurs, end hvis du veksler til kontanter, og så er det nemmere og mere sikkert. 

Du kan hæve euro i pengeautomaterne (KONTANTEN), svarende til den beløbsgrænse, du har i kroner, alt efter korttype og tidspunkt. 

Har du brug for kontant valuta, anbefaler vi, at du hæver i lufthavnen eller i udlandet.

Find nærmeste pengeautomat Åbner i nyt vindue

Hæve penge i filialen 

Vil du hæve mere end 10.000 kr. i kontanter, skal du kontakte din filial i god tid inden, da vi af sikkerhedsmæssige hensyn ikke har kontanter i filialen. Du skal også være opmærksom på, at det ikke er alle filialer, der håndterer kontanter. Kontakt din filial for at høre hvad de kan tilbyde dig.

Alternativer til kontanter

I stedet for at betale med kontanter kan du fx betale med kort, overføre penge eller betale med MobilePay. Vi hjælper dig gerne med at finde en måde, der passer dig.

Kort
MobilePay

Ikon Kontanter

Hvordan indsætter jeg penge?

Indsæt kontanter i automaten 

Med dit kort kan du indsætte op til 50.000 kr. om dagen i danske sedler på din konto i Handelsbanken via pengeautomaterne mærket KONTANTEN.

Indsæt kontanter i filialen

Som kunde i Handelsbanken kan du indsætte kontanter i mange af vores filialer. Det er dog ikke alle filialer, der kan håndtere kontanter, og åbningstiderne for kontanthåndtering kan variere. Du kan besøge filialens hjemmeside for mere information.

Glem ikke legitimationen 

Ved alle indbetalinger er vi forpligtet til at notere personoplysninger på den, der indbetaler penge. Derfor skal du medbringe legitimation, når du vil indsætte penge i banken. 

I henhold til hvidvaskloven, skal vi i banken desuden forstå transaktionen, og derfor er det en god ide at medbringe relevant dokumentation for beløbet, fx en kvittering på det du har købt eller solgt. 

Mønthåndtering 

Hvis du er kunde hos os, kan vi modtage dine mønter i flere af vores filialer og indsætte beløbet på din konto. Der kan blive opkrævet et gebyr, som kan være forskellig fra filial til filial, afhængig af hvilken rutine filialen har. Kontakt gerne din filial for mere information om mønthåndtering og gebyrer.