1. Verdens sikreste bank

Verdens sikreste bank

Handelsbanken er vurderet som verdens sikreste, kommercielle bank af Global Finance. En førsteplads, vi deler med seks andre internationale banker
en näringslivsbilaga tidning med fond- och aktiekurser

I Global Finance’s nyeste undersøgelse er Handelsbanken den eneste nordiske bank på den delte førsteplads. Alle syv banker havde identisk score i undersøgelsen og er rangeret efter størrelsen på totale aktiver. 

Stærk model

Vi har en ansvarlig tilgang til risiko og et langsigtet fokus som en del af vores bæredygtige måde at drive bank på. Det er essentielt for os, at vores kunder får tryghed, stabilitet og sikkerhed i forhold til deres bankforretninger i dag og i fremtiden. Vi har aldrig modtaget statsstøtte eller haft behov for ny kapital – hverken under finanskrisen eller coronakrisen. Det gør, at kunderne kan regne med, at Handelsbanken er stærk og stabil uanset konjunkturerne.

Det handler om både tal og tillid

I Handelsbanken handler stabilitet ikke kun om tal på bundlinjen, men lige så meget om tillid hos kunderne. Om hvordan vi rådgiver og behandler vores kunder, så de har tiltro til os og ønsker at være kunder hos os i morgen også. Vi har ingen salgsmål, men har mål om tilfredse kunder. Det betyder, at kunderne får ansvarlig rådgivning og individuelle løsninger med udgangspunkt i deres situation og ønsker. Og igen i år er Handelsbankens privatkunder blandt de mest tilfredse bankkunder i Danmark ifølge EPSI. 

Bag om Global Finance

Global Finance’s mission er at kortlægge udviklingen inden for global forretning og finansiering.

Hvert år undersøger og udpeger Global Finance de bedste finansielle institutioner rundt om i verden. 

Global Finance’s priser er blevet en anerkendt standard for topkvalitet.
Global Finance MagazineÅbner i nyt vindue

Bliv kunde

Ring til os 

Ønsker du at tale med en rådgiver? Find telefonnummeret til den nærmeste filial:

Find nærmeste filial

Ansøg online

Ønsker du at blive kunde hos os, kan du søge her: