1. Jyske Bank køber Handelsbanken Danmark

Jyske Bank køber Handelsbanken Danmark

Hvad betyder det for dig som kunde
-

Handelsbanken-koncernen har indgået en aftale med Jyske Bank om køb af Handelsbankens bankvirksomhed i Danmark. Vi afventer nu myndighedernes godkendelse.

Det betyder, at du bliver kunde i Jyske Bank, når købet er endeligt godkendt, og handlen er afsluttet. Det sker automatisk, og du behøver ikke gøre noget. Sammen med Jyske Bank sørger vi for en god og smidig overgang for dig som kunde.

”Jeg er glad for, at Handelsbanken har indgået en aftale med Jyske Bank om overtagelse af vores bank i Danmark. Det er en god løsning for både kunder og medarbejdere. Sammen med Jyske Bank vil vi arbejde på, at overgangen bliver så god og smidig som muligt for alle parter,” udtaler Lars Moesgaard, adm. direktør i Handelsbanken Danmark.

”Handelsbanken Danmark er veldrevet og leverer stærke løsninger til både privat- og erhvervskunder, og ved sammenlægningen kan vi udvikle det samlede tilbud til kunderne yderligere. Jyske Bank kommer til at tilbyde fortsat kompetent og personlig rådgivning, lokal beslutningskraft, konkurrencedygtige produkter, en moderne bank med digitale løsninger og kommunikation samt adgang til mange specialister. Vi glæder os meget til at byde Handelsbanken Danmarks kunder og medarbejdere velkommen,” udtaler Anders Dam, ordførende direktør i Jyske Bank.

Indtil købet er afsluttet driver vi Handelsbanken videre som før, og de aftaler, du har indgået med os, er selvfølgelig fortsat gældende. Vores fokus er fortsat, at du er tryg og tilfreds, og vi vil naturligvis kontakte dig, så snart vi har mere information. Du er som altid velkommen til at kontakte din rådgiver, hvis du har spørgsmål.
Read this information in English

Spørgsmål og svar

Læs svarene på nogle af de mest almindelige spørgsmål nedenfor, og tag fat i din rådgiver, hvis der er noget, du ikke har fået svar på.