Jyske Bank ejer Handelsbanken Danmark

Hvad betyder det for dig som kunde
-

Jyske Bank og Svenska Handelsbanken har nu afsluttet aftalen om Jyske Banks køb af Handelsbankens forretningsaktiviteter i Danmark. Det betyder, at Handelsbanken Danmark bliver til Jyske Bank fra og med torsdag den 1. december 2022.

”Jeg har glædet mig meget til denne dag og til at byde alle Handelsbanken Danmarks medarbejdere og kunder velkommen i Jyske Bank” siger Anders Dam, ordførende direktør i Jyske Bank. ”Vores mål er at gøre to gode banker til en endnu bedre samlet bank ved fortsat at have fokus på personlig rådgivning, stærke produkter og digitale løsninger.”

Hvad betyder det for mig som kunde

Du bliver kunde i Jyske Bank fra den 1. december. Det sker automatisk, og du behøver ikke gøre noget. Vi sørger for en god og smidig overgang for dig som kunde. Du kan kontakte din rådgiver og filial, som du plejer. 

Det tager tid at lægge to banker sammen og vi forventer, at alt er på plads senest ved udgangen af 2023. Du får selvfølgelig besked, så snart der er nyt.


Vi bliver til Jyske Bank

Jyske Bank har pr. 1. december 2022 overtaget alle aktiviteter fra det tidligere Handelsbanken Danmark. Hvis du efter den 1. december indgår en mundtlig eller skriftlig aftale med det tidligere Handelsbanken Danmark, er det derfor retteligt Jyske Bank, du indgår aftalen med. Dermed er det Jyske Bank, som du har rettigheder og forpligtelser overfor. Det gælder, uanset at der på dokumenter, platforme mv. fremgår det tidligere Handelsbankens navn, CVR-nr. og/eller logo.

Spørgsmål og svar

Læs svarene på nogle af de mest almindelige spørgsmål nedenfor, og tag fat i din rådgiver, hvis der er noget, du ikke har fået svar på.

Generelt