1. Information om situationen i Ukraine

Information om situationen i Ukraine

-

Den aktuelle udvikling i Ukraine

Krigen  i Ukraine fortsætter med uformindsket styrke. Det er en forfærdelig situation med meget store menneskelige konsekvenser, og vores tanker og medfølelse går uforbeholdent til den ukrainske befolkning. 

Usikkerheden er markant i øjeblikket, og det afspejler sig naturligvis også i udviklingen på de finansielle markeder. På denne side har vi samlet en række spørgsmål og svar, som har til formål at give et overblik over de finansielle påvirkninger, som er affødt af krigen. Vi følger udviklingen nøje – og opdaterer løbende. Du kan holde dig orienteret her på siden eller i vores finansielle nyhedsbreve, hvor vores specialister kommenterer på, hvad de oplever i markedet. 


Spørgsmål og svar

Betalinger


Midt i markedet

Makroøkonomi møder aktiestrategi

Midt i markedet er krydsfeltet mellem de aktuelle makroøkonomiske tendenser og analysen af aktiemarkedets bevægelser her og nu. Følg med, når Handelsbankens cheføkonom og senior aktiestrateg sammen kigger på de finansielle tendenser i deres videoupdate hver anden onsdag

-

Følg udviklingen på markederne

Tilmeld nyhedsbreve

Vores analytikere følger markederne tæt. Netop nu kan det fx være aktuelt at følge den daglige Morgenmelding eller Aktieugefokus, som kommer hver fredag.

Finansnyt - Følg markederne

Følg finansmarkedet og hold dig opdateret med de seneste finansnyheder.