Tilmeld nyhedsbreve

Tilmeld dig Handelsbankens finansielle nyhedsbreve
-

Daglige opdateringer om markedernes aktuelle udvikling

Tiden er præget af stigende inflation, stigende renter, geopolitiske spændinger og nervøse markeder. Få vores økonomers og aktiestrategers analyser af markederne. Tilmeld dig vores nyhedsbreve nedenfor.

Vi integrerer vores nyhedsunivers med Jyske Banks

Vi er i færd med at integrere Handelsbankens publikationer i Jyske Banks analyseunivers. Det betyder, at vi gradvis lukker Handelsbankens publikationer ned og i stedet henviser dig til Jyske Banks univers. 

Du kan fx tilmelde dig daglige opdateringer fra Jyske Morgennyt her Åbner i nyt vindue ugentlige opdateringer fra Finans Brief her Åbner i nyt vindue eller månedlige opdateringer fra Danske Aktier her Åbner i nyt vindue. Du kan læse mere om Jyske Banks analyseunivers her Åbner i nyt vindue.

Du kan fortsat tilmelde dig Handelsbankens publikationer nedenfor.

Rette tilmelding / afmelde

Du kan altid afmelde nyhedsbreve eller ændre din tilmelding ved at følge linket nederst i vores nyhedsbreve. 

Hvis du allerede modtager nogle af vores nyhedsbreve og ønsker at tilføje et ekstra, skal du huske at sætte kryds ud for alle de nyhedsbreve, du ønsker. Gør du ikke dette, bortfalder abonnementet på de nyhedsbreve, du har modtaget indtil nu.

Har du brug for hjælp til at rette din tilmelding eller til at afmelde nyhedsbreve, er du velkommen til at skrive til os på: nyhedsbreve@handelsbanken.dk