Brexit

Bor du i Storbritannien og er kunde hos os i Danmark? Sådan kan du blive påvirket af Brexit
-

Brexit – sådan bliver du påvirket 

Den 31.12.2020 forlod Storbritannien EU, og det har betydning for, hvilke produkter og services, vi kan tilbyde kunder bosat i Storbritannien.

Vi kan som udgangspunkt ikke længere tilbyde nye produkter og tjenester til kunder bosat i Storbritannien med mindre der er tale om indlånskonti, betalingstjenester og debetkort. For erhvervskunder kan vi desuden fortsat tilbyde lån og kreditter.

Det er fortsat vores ambition at tilbyde dig personlig service og god rådgivning – uanset hvor du befinder dig.

Kunde i Danmark, men bosat i Storbritannien?

Er du kunde i Danmark, men bor du i Storbritannien, så bliver der ændringer i, hvilke produkter og tjenester vi kan tilbyde dig. 

Nedenfor har vi fremhævet nogle af de væsentligste ændringer:

  • Vi kan fortsat tilbyde nye indlånskonti, betalingstjenester og debetkort til privat- og erhvervskunder. Det samme gælder nye lån og kreditter til erhvervskunder.
  • Vi kan ikke længere tilbyde nye lån og kreditter til privatkunder. Eksisterende PrioritetsLån bliver ikke påvirket, men kan dog ikke fornyes eller forlænges.
  • Vi kan ikke længere tilbyde nye investeringsprodukter til privat- og erhvervskunder og som udgangspunkt heller ikke nye kapitalmarkedsprodukter.

Vi kontakter dig direkte, hvis vi mener, at vi ikke længere kan fortsætte med at tilbyde dig visse banktjenester på grund af gældende regler i Storbritannien. 

Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte din rådgiver, hvis du har brug for flere informationer eller en snak om din konkrete situation og behov.

Er du fast bosiddende i Storbritannien?

Bor du permanent i Storbritannien? Så anbefaler vi, at du kontakter Handelsbanken plc - et datterselskab af Svenska Handelsbanken AB - som tilbyder banktjenester direkte fra Storbritannien. Flere oplysninger findes på Handelsbanken plc's hjemmeside Åbner i nyt vindue 

De tjenester, som Handelsbanken plc tilbyder kunder i Storbritannien, påvirkes ikke af Brexit.

Kunde i Storbritannien, men bor i Danmark / EØS?

Er du kunde hos Handelsbanken plc, men bor i Danmark eller i et andet land inden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS)? Så finder du flere oplysninger på Handelsbanken plc's hjemmeside.