1. Om os
Facade filial i Amaliegade Facade filial i Amaliegade

Om os

I Handelsbanken er det filialerne, der er banken. Det er her, rådgiverne træffer beslutningerne

Handelsbanken i Danmark – en lokal storbank

Handelsbanken er en bank for både privat- og erhvervskunder. Handelsbanken i Danmark er en del af Handelsbanken-koncernen, som har omkring 12.000 medarbejdere, primært på hjemmemarkederne i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Holland og Storbritannien. Handelsbanken blev grundlagt i 1871 i Stockholm.

I 1992 åbnede Handelsbanken i Danmark, hvor vi har 600 medarbejdere fordelt på flere end 40 filialer over hele landet. Vi har en udpræget decentral struktur. Det betyder, at hver enkelt filial er fuldt ud ansvarlig for deres egen forretning - herunder kundetilfredshed, markedsføring, priser og medarbejdere. Med andre ord opererer vi som en helt lokal bank - tilsat den globale koncerns muligheder for at give vores kunder de bedste produkter og ydelser på markedet.

Vi sætter altid kunden i centrum. Og det mener vi helt bogstaveligt, for vi er en kundeorienteret bank og ikke en produktorienteret bank. Vi tager altid udgangspunkt i den enkelte kunde, og vi har ingen interne salgskampagner, standardløsninger eller bonusordninger. Vi tilbyder kunderne de ydelser, de efterspørger, og som passer til deres behov. Det giver, efter vores mening, et solidt grundlag for en høj kundeloyalitet og en langvarig relation.

I begyndelsen af 1970’erne afskaffede vi alle budgetter og komplicerede målepunkter til fordel for ét mål og to midler: Vi vil have en højere egenkapitalforrentning end gennemsnittet af vores konkurrenter. Det vil vi opnå gennem to primære midler: Lavere omkostninger og mere tilfredse kunder end vores konkurrenter. 

Den filosofi har båret frugt. I over 40 år i træk har vi nået vores økonomiske mål - ved at tænke langsigtet, have lave omkostninger, føre en konsekvent kreditpolitik og holde et konstant fokus på kundetilfredshed.

Handelsbankens nordiske historie Åbner i nyt vindue
Læs om vores organisation på koncernens hjemmeside Åbner i nyt vindue
Bestyrelsen i Handelsbanken i Danmark
Jyske Bank køber Handelsbanken i Danmark

Handelsbanken i Danmark

  • 1992: Handelsbanken åbner i Danmark. 
  • 1996: Første filial åbner i Amaliegade i København
  • 2001: Handelsbanken køber Midtbank
  • 2007: Handelsbanken flytter hovedkvarter fra Amaliegade til Havneholmen i København
  • 2008: Handelsbanken køber Lokalbanken
  • 2022: Jyske Bank køber Handelsbankens virksomhed i Danmark

Vores filialer

Handelsbanken har over 40 filialer i Danmark. Find telefonnumre, adresser og få overblik over, hvilken filial der er tættest på dig.

Sådan er vi

Ikon med platser på flera ställen

Lokalt kendskab og ansvar

Alle beslutninger tages i filialerne. Vores rådgivere har et nært kendskab til det område, filialen dækker, og kan tage beslutningerne sammen med dig som kunde. Vi er tilgængelige, når og hvor det passer dig - i filialen, hjemme hos dig, online eller på telefonen.

Tilfredse kunder

I Handelsbanken er vores kunders tilfredshed vores første prioritet. Vores kunder har i mange år været blandt de absolut mest tilfredse. Det inspirerer os til at gøre os endnu mere umage. 
Handshake

Solid bank

Vi har en ansvarlig tilgang til risiko og et langsigtet fokus som en del af vores måde at drive bank på. Det er essentielt for os, at du som kunde får tryghed, stabilitet og sikkerhed i forhold til dine bankforretninger i dag og i morgen.
-

Handelsbanken som arbejdsplads

Hos os gør vi tingene på vores helt egen måde. Det kan medarbejderne mærke. De har mandat til at træffe alle de beslutninger, der vedrører kunderne - uden at hovedkontoret blander sig.
-

Sådan arbejder vi med bæredygtighed

Vi bidrager til en bæredygtig udvikling i samfundet gennem vores forretninger. Det gør vi ved at fokusere på vores kunders behov og hele tiden evaluere risici.


Presentation av resultat

Presse og analyser af det finansielle marked

Se vores seneste pressemeddelelser og få adgang til et eller flere af vores finansielle nyhedsbreve.

Presse 

Læs pressemeddelelser og find fotos og kontaktinformationer på talspersoner i Handelsbanken.

Markedsanalyser

Læs vores økonomer og analytikeres bud på den aktuelle udvikling på det finansielle marked.

Investor relations

Find informationer om Handelsbankens aktie og finansielle præstationer på handelsbanken.com

RatingsÅbner i nyt vindue

Kontakt os

en kvinna som ler och ser på sin mobil

Sådan kommer du i kontakt med os

Find din filial, adresser, nyttige oplysninger om spærring af kort og telefonnumre til vores tekniske support.

Øvrige oplysningeer

  • SWIFT: HAND DK KK
  • Handelsbanken CVR-nr. 24246361
  • Filial af Svenska Handelsbanken AB (publ), Sverige
  • Org.nr. 502007-7862.