1. jes-asmussen-videokommentarer

Videokommentarer fra cheføkonomen

Cheføkonom Jes Asmussen giver sit syn på økonomien lige nu

Oktober 2020 - Konjunkturprognose fra Jes Asmussen

Optimismen er faldet med hensyn til styrken af den økonomiske genopretning, og restriktioner i kølvandet på nye virusudbrud vil hæmmer opsvinget, men ikke slå det ihjel. Vi står derfor overfor en noget mere ujævn og langtrukken bedring af økonomien i den kommende tid – også selv om vi forventer stærk økonomisk vækst i 3. kvartal. Hvordan påvirker disse faktorer den danske økonomi, beskæftigelse og boligmarked? Det er blot nogle af de temaer, som vores cheføkonom Jes Asmussen kommer ind på i den dugfriske konjunkturprognose for økonomien i 2020.


Januar 2020 - Global konjunkturudsigt fra Jes Asmussen

Små tegn på en mere stabil verdensøkonomi, ingen mærkbare rentestigninger i horisonten, men Trumps uforudsigelighed bekymrer stadig, og Brexit-usikkerheden er ikke forsvundet. Det er blot nogle af de temaer, som vores cheføkonom Jes Asmussen kommer ind på i den dugfriske konjunkturprognose for den globale økonomi i 2020.


Januar 2020 - Dansk konjunkturudsigt fra Jes Asmussen

En dansk økonomi i balance, en opbremsning i eksportvæksten og investeringerne, en moderat vækst i privatforbruget og en sandsynlighed for, at Nationalbanken hæver renten. Det er blot nogle af de temaer, som vores cheføkonom Jes Asmussen kommer ind på i den dugfriske konjunkturprognose for den danske økonomi i 2020.Nytårshilsen 2019Konjunkturudsigt januar 2019

Tilbage