1. jes-asmussen-videokommentarer

Videokommentarer fra cheføkonomen

Cheføkonom Jes Asmussen giver sit syn på økonomien lige nu

Nytårshilsen fra Jes Asmussen 2021

Hvor står den danske økonomi på bagkant af corona, Brexit og det amerikanske valg? Det giver Jes Asmussen sit bud på i sin nytårshilsen.


Oktober 2020 - Konjunkturprognose fra Jes Asmussen

Optimismen er faldet med hensyn til styrken af den økonomiske genopretning, og restriktioner i kølvandet på nye virusudbrud vil hæmmer opsvinget, men ikke slå det ihjel. Vi står derfor overfor en noget mere ujævn og langtrukken bedring af økonomien i den kommende tid – også selv om vi forventer stærk økonomisk vækst i 3. kvartal. Hvordan påvirker disse faktorer den danske økonomi, beskæftigelse og boligmarked? Det er blot nogle af de temaer, som vores cheføkonom Jes Asmussen kommer ind på i den dugfriske konjunkturprognose for økonomien i 2020.


Januar 2020 - Global konjunkturudsigt fra Jes Asmussen

Små tegn på en mere stabil verdensøkonomi, ingen mærkbare rentestigninger i horisonten, men Trumps uforudsigelighed bekymrer stadig, og Brexit-usikkerheden er ikke forsvundet. Det er blot nogle af de temaer, som vores cheføkonom Jes Asmussen kommer ind på i den dugfriske konjunkturprognose for den globale økonomi i 2020.


Januar 2020 - Dansk konjunkturudsigt fra Jes Asmussen

En dansk økonomi i balance, en opbremsning i eksportvæksten og investeringerne, en moderat vækst i privatforbruget og en sandsynlighed for, at Nationalbanken hæver renten. Det er blot nogle af de temaer, som vores cheføkonom Jes Asmussen kommer ind på i den dugfriske konjunkturprognose for den danske økonomi i 2020.Nytårshilsen 2019Konjunkturudsigt januar 2019

Tilbage