Rådgivning - Erhvervmand og kvinde sidder ved pc

Rådgivning

Vi tilbyder danske virksomheder kompetent rådgivning, uanset om virksomheden er stor eller lille. Virksomheden får sin egen dedikerede rådgiver i den lokale filial og adgang til vores specialister i Danmark og i udlandet

Vi er med jer hele vejen

Handelsbanken er lokalt til stede i hele Danmark med erfarne rådgivere, som kender det lokale markedsområde. Beslutningsvejen er kort i vores lokale filialer, hvor du kan få hjælp med alt fra konto- og betalingsløsninger, til finansiering, investering, pension og forsikring. 
 
Vi har også kompetente specialister, som rådgiveren kan involvere, hvis du har behov for det. Et eksempel på det kunne være, at du skal fusionere, foretage opkøb eller sælge din virksomhed, eller hvis du behøver rådgivning i forbindelse med risikostyring eller kapitalforvaltning. 
the globe

Handel med udlandet

Vi kan hjælpe din virksomhed, uanset om det gælder samhandel med udlandet, om du driver virksomhed i udlandet eller ønsker at vokse internationalt. Vi har stor erfaring i oversøiske forretninger.

Reducer risikoen

Det kan være svært at få det fulde overblik over virksomhedens risici. Renterisiko, valutarisiko, råvarerisiko, politisk og forretningsmæssig risiko. Vi hjælper dig med at få et overblik og reducere risiciene. 

Køb, salg og fusioner

Handelsbankens foretrukne samarbejdspartner indenfor corporate finance i Danmark er HCN Partners, som har stor erfaring inden for rådgivning om M&A- og kapitalmarkedstransaktioner. 

Kapitalforvaltning  

Lad os sørge for virksomhedens investeringer. Vi tilbyder blandt andet diskretionær forvaltning, hvor du har indflydelse på investeringerne, og vi håndterer den løbende forvaltning.

Kapitalmarkeds- og struktureret finansiering 

Handelsbanken er en ledende aktør inden for kapitalmarkedsfinansiering og struktureret finansiering. Vi tilbyder skræddersyede løsninger gennem bilateral finansiering eller i forbindelse med syndikerede lån. 

person

Private Banking  

Få en løsning der er tilpasset dit behov. Vi ved, at hver person har unikke udgangspunkter og mål. Som Private Banking-kunde får du en personlig Private Banking-rådgiver, som sammen med vores andre specialister i banken danner dit rådgivningsteam. 


-

Vores eksperter følger udviklingen på aktie-, valuta- og rentemarkederne

Få aktuelle opdateringer om børsnyheder, valuta- og renteudsigterne og andre nyheder ved at abonnere på vores finansielle nyhedsbreve.

Nyhedsbreve

en person som pratar i headset

Vi er i nærheden – aftal tid til rådgivning

Hver virksomhed har sine specifikke behov. At afsætte tid til planlægning af din virksomheds økonomi kan være en værdifuld investering. Vi er i nærheden og hjælper dig gerne med at finde en løsning, der passer til dig og din virksomhed.

Aftal et møde med en rådgiver i din lokale filial for at få den hjælp, du behøver.