1. Raadgivning

Rådgivning

Vi tilbyder danske virksomheder kompetent rådgivning, uanset om virksomheden er stor eller lille. Virksomheden får sin egen dedikerede rådgiver i den lokale filial og adgang til vores specialister i Danmark og i udlandet

Vi er med jer hele vejen

Handelsbanken er lokalt til stede i hele Danmark med erfarne rådgivere, som kender det lokale markedsområde. Beslutningsvejen er kort i vores lokale filialer, hvor du kan få hjælp med alt fra konto- og betalingsløsninger, til finansiering, investering, pension og forsikring. 
 
Vi har også kompetente specialister, som rådgiveren kan involvere, hvis du har behov for det. Et eksempel på det kunne være, at du skal fusionere, foretage opkøb eller sælge din virksomhed, eller hvis du behøver rådgivning i forbindelse med risikostyring eller kapitalforvaltning. 


en person som pratar i headset

Vi er i nærheden – aftal tid til rådgivning

Hver virksomhed har sine specifikke behov. At afsætte tid til planlægning af din virksomheds økonomi kan være en værdifuld investering. Vi er i nærheden og hjælper dig gerne med at finde en løsning, der passer til dig og din virksomhed.

Aftal et møde med en rådgiver i din lokale filial for at få den hjælp, du behøver.