Modtag betaling på internettet

Vi hjælper dig og din virksomhed med at modtage betaling på internettet. Vi har løsningerne som passer til dine kunder
Hand of a woman holding a credit card.

Tilbyd dine kunder den betalingsmåde de foretrækker

Vi ved, at kunder foretrækker at betale på forskellige måder. Kortbetaling er det foretrukne betalingsmiddel, mens antallet af mobilbetalinger stiger jævnt. Ved at tilbyde dine kunder forskellige betalingsmåder, øges muligheden for salg. 

Med vores betalingsløsninger skaber du tryghed i din webshop. Når dine kunder benytter vores betalingsløsninger i din webshop, er det os, der tager kreditrisikoen.

varukorg

Betaling med kort på nettet

Betaling med kort er den mest almindelige betalingsmåde, og derfor forventer kunderne, at de kan betale med kort i din webshop. Ved at kunne tage imod kortbetalinger, kan kunder i hele verden handle døgnet rundt i din webshop. Du kan øge dit salg og få mere tilfredse kunder. Du slipper for overvågning af fakturaer og kunder, der ikke betaler. Afregning fra salget har du på din konto allerede få dage efter handlen. For at kunne modtage kortbetalinger, skal du tilsluttes en betalingsløsning, som hjælper dig med at håndtere og administrere og sikre betalinger. Den fungerer som et link mellem din webshop og bankens system.

transaktion mobil mobilepay

Modtag betaling med mobiltelefon

MobilePay tilbyder forskellige måder at betale på gennem mobilen og er et enkelt alternativ til kortbetalinger. Pengene bliver trukket på kundens kort og overført til virksomhedens konto. MobilePay til erhverv gør det muligt at modtage betalinger, uanset hvor du er, så længe kunden har en mobiltelefon med MobilePay.


Kom i gang med kortindløsning

Du kan roligt fokusere på det, du kan bedst – dine produkter, din markedsføring og dine kunder. Vores samarbejdspartner Worldline hjælper dig med at komme i gang med alt fra betalingsmåder til komplette løsninger.

Her finder du løsninger til både internethandel og fysisk handel.