Modtag betaling i butik

Der er mange måder at modtage betaling på. Vi tilbyder blandt andet kortindløsning og MobilePay, så dine kunder kan bruge deres kort eller mobiltelefon til at betale med
a woman holding a flowerpot at a flowermarket
varukorg

Betaling med kort i terminal

For de fleste kunder er kort blevet det foretrukne betalingsmiddel. Kunderne vil derfor have en forventning om, at de kan betale med kort i din butik. Betaling med kort er gunstigt for både butik og kortholder. 

transaktion mobil mobilepay

Modtag betaling med mobiltelefon

MobilePay tilbyder forskellige måder at betale på gennem mobilen og er et enkelt alternativ til kortbetalinger og kontanter. Pengene bliver trukket på kundens kort/konto og overført til virksomhedens konto. MobilePay til erhverv gør det muligt at modtage betalinger, uanset hvor du er, så længe kunden har en mobiltelefon med MobilePay.

Kontanthåndtering

Få hurtigt og nemt butikkens omsætning ind på kontoen via KONTANTEN - pengeautomater, døgnbokse og kontantcentre. KONTANTEN findes i hele landet - du vælger selv hvor og hvordan indbetalingen skal foretages. 
faktura

Faktura – et godt supplement

Send faktura til kunder du kender, eller som du ikke straks kan få betaling fra. Fakturering kan også hjælpe dig til at være mere miljøvenlig og effektivisere virksomhedens betalingsrutine.

Kom i gang med kortindløsning

Du kan roligt fokusere på det, du kan bedst – dine produkter, din markedsføring og dine kunder. Vores samarbejdspartner Worldline hjælper dig med at komme i gang med alt fra betalingsmåder til komplette løsninger.

Her finder du løsninger til både internethandel og fysisk handel.