Konto

Vi har alle de konti, du behøver for at administrere virksomhedens hverdagsøkonomi og handel med udlandet
flera konton

Konto til hverdagen

Transaktionskonto er kernen i økonomien – virksomhedens hverdagskonto. Der kan tilknyttes forskellige betalingsløsninger og kredit til dækning af kortsigtede likviditetsudsving. 

pengapåse

Aftaleindlån

Med Aftaleindlån kan du placere overskudslikviditet til en fast rente i op til 12 måneder. Når rentebindingsperioden udløber, skal du aftale med os, om du ønsker at forlænge perioden. Pengene kan hæves på kontoen før rentebindingsperiodens udløb mod en indfrielseskurs samt et gebyr for førtidig indfrielse. Kontoen kan være i DKK eller anden valuta. 

Cash Pool

Har du brug for et bedre overblik og kontrol over din virksomheds likviditet? Cash Pool gør det muligt at forbinde konti eller kontostrukturer. I en eller flere lande, og i en eller flere valutaer.

the globe

Konto i udlandet

Hvis din virksomhed har mange udenlandske forretninger, kan det være en stor hjælp at åbne en konto i udlandet i lokal valuta. Vi har et internationalt netværk og samarbejdspartnere i hele verden. Og en lang erfaring i internationale handler. Hos os får du de råd og services, som du har brug for.