1. Erhverv
  2. /
  3. Konto og betalinger
  4. /
  5. kontanthåndtering

Kontanthåndtering

Adgang til pengeautomater, døgnbokse og kontantcentre mærket KONTANTEN over hele landet
-

KONTANTEN findes i hele landet

Med en aftale om Indbetalingsservice med Nokas, kan din virksomhed anvende både pengeautomater, døgnbokse og kontantcentre mærket KONTANTEN, og prisen er den samme, uanset hvordan indbetalingen foretages. Virksomhedens kontanter kan desuden håndteres i en række af vores filialer, og ved anvendelse af pengeautomater mærket KONTANTEN.

Indbetalinger

Med Indbetalingsservice

Med en aftale om Indbetalingsservice med Nokas, får din virksomhed mulighed for at foretage indbetalinger i pengeautomater, døgnbokse og/eller kontantcentre, mærket KONTANTEN. Valg af aftaletype afhænger af virksomhedens behov. Efter valg af aftale, vil prisen for indbetalinger være den samme, uanset hvordan indbetalingen foretages. Med aftalen får du adgang til en portal, hvor blandt andet indbetalinger registreres og forbrugsvarer bestilles, fx døgnboksposer.

Brochurer, priser og tilmelding fremgår af Nokas' hjemmeside.

Du kan foretage indbetalinger i vores filialer som tilbyder kontanthåndtering. Spørg din filial om pris.

Find nærmeste KONTANTEN Åbner i nyt vindue
Indbetalingsservice hos NokasÅbner i nyt vindue
Kontakt Nokas KundeserviceÅbner i nyt vindue

Uden Indbetalingsservice

Anvendelse af KONTANTEN pengeautomater vil være pålagt et gebyr. 

Du kan foretage indbetalinger i vores filialer som tilbyder kontanthåndtering. 

Kontakt gerne din filial om muligheder og pris for indbetalinger. Filialen hjæper også gerne med at vurdere, om en aftale om Indbetalingsservice er en fordel for din virksomhed.

Find en filial

Udbetalinger

Udbetalinger i DKK

Den enkleste og billigste måde at hæve kontanter på er at anvende pengeautomater mærket KONTANTEN. Med et Mastercard Business kan du typisk hæve op til 10.000 kr. om dagen, uanset tidspunkt. 

Har du brug for at hæve mere end 10.000 kr., skal du kontakte din filial i god tid, da vi af sikkerhedsmæssige hensyn ikke har kontanter i filialen. Vær opmærksom på, at det ikke er alle filialer der håndterer kontanter. 

Find en filial

Kontant valuta

I de fleste pengeautomater mærket KONTANTEN kan du hæve euro, svarende til den beløbsgrænse der er tilknyttet kortet, alt efter korttype og tidspunkt for udbetalingen. 

Skal du på forretningsrejse til udlandet, anbefaler vi, at du medbringer Mastercard Business. 

Vi anbefaler i øvrigt, at kontant valuta hæves i lufthavnen eller i udlandet. 

Mastercard Business
Betaling til udlandet

glödlampa

Alternativer til kontanter 

Der er flere alternativer til kontanter, som oftest er en tung og dyr proces. Erstat virksomhedens kontanthåndtering med kortbetalinger, kortindløsning, overførsler og MobilePay. 

Vi hjælper gerne med at finde en måde, der passer dig og din virksomhed.

Mastercard Business
Modtag betaling i butik
Modtag betaling på internettet
Betal til udlandet

Paragraftäcken

Glem ikke legitimationen 

Ved alle indbetalinger er vi forpligtet til at notere personoplysninger på den, der indbetaler penge. Derfor skal du medbringe legitimation, når du vil indsætte penge i banken. 

I henhold til hvidvaskloven, skal vi i banken desuden forstå transaktionen, og derfor er det en god ide at medbringe relevant dokumentation for beløbet, fx en kvittering på det du har købt eller solgt.