Kontanthåndtering

Adgang til pengeautomater, døgnbokse og kontantcentre mærket KONTANTEN over hele landet
-

KONTANTEN findes i hele landet

Med en aftale om Indbetalingsservice med Nokas, kan din virksomhed anvende både pengeautomater, døgnbokse og kontantcentre mærket KONTANTEN, og prisen er den samme, uanset hvordan indbetalingen foretages.

Indbetalinger

Med Indbetalingsservice

Med en aftale om Indbetalingsservice med Nokas, får din virksomhed mulighed for at foretage indbetalinger i pengeautomater og døgnbokse, mærket KONTANTEN. Valg af aftaletype afhænger af virksomhedens behov. Efter valg af aftale, vil prisen for indbetalinger være den samme, uanset hvordan indbetalingen foretages. Med aftalen får du adgang til en portal, hvor blandt andet indbetalinger registreres og forbrugsvarer bestilles, fx døgnboksposer.

Brochurer, priser og tilmelding fremgår af Nokas' hjemmeside.

Vær opmærksom på, at kontantforbuddets beløbsgrænse for erhvervsdrivende er 20.000 kr., dvs. at man som erhvervsdrivende ikke må modtage mere end 19.999 kr. pr. handel.

Find nærmeste KONTANTEN Åbner i nyt vindue
Indbetalingsservice hos NokasÅbner i nyt vindue
Kontakt Nokas KundeserviceÅbner i nyt vindue

Uden Indbetalingsservice

Anvendelse af KONTANTEN pengeautomater vil være pålagt et gebyr. 

Kontakt gerne din filial om muligheder og pris for indbetalinger. Filialen hjæper også gerne med at vurdere, om en aftale om Indbetalingsservice er en fordel for din virksomhed.

Find en filial

Udbetalinger

Udbetalinger i DKK

KONTANTEN pengeautomater

Du kan hæve kontanter i alle pengeautomater mærket KONTANTEN. Med et Mastercard Business kan du typisk hæve op til 10.000 kr. om dagen, uanset tidspunkt. 

Jyske Bank pengeautomater

Du kan hæve kontanter i Jyske Bank pengeautomater. Udbetaling af danske kroner er gratis, og du kan maksimalt hæve 2.000 kr. pr. dag, indtil vores IT-systemer er lagt sammen. 

Online bestilling af mønter og sedler

Hvis du ønsker at bestille danske kontanter i form af mønter eller sedler, skal du blot udfylde formularen via linket. Bestillingen afhentes i en Jyske Bank-afdeling.

Kontant valuta

KONTANTEN pengeautomater

I de fleste pengeautomater mærket KONTANTEN kan du få udbetalt euro, svarende til den beløbsgrænse der er tilknyttet kortet, alt efter korttype og tidspunkt for udbetalingen. 

Jyske Bank pengeautomater

Du kan hæve euro i Jyske Bank pengeautomater svarende til modværdien af 2.000 kroner. 

Bestilling af kontant valuta

Du kan bestille kontant valuta online og hente din bestilling i en Jyske Bank afdeling. Husk at bestille i god tid – gerne to uger før.

Mastercard Business
Betaling til udlandet

glödlampa

Alternativer til kontanter 

Der er flere alternativer til kontanter, som oftest er en tung og dyr proces. Erstat virksomhedens kontanthåndtering med kortbetalinger, kortindløsning, overførsler og MobilePay. 

Vi hjælper gerne med at finde en måde, der passer dig og din virksomhed.

Mastercard Business
Modtag betaling i butik
Modtag betaling på internettet
Betal til udlandet