Handel med udlandet

Har din virksomhed samhandel med udlandet? Vi har stor erfaring i at hjælpe virksomheder med udenlandske forretninger og i at drive virksomhed i udlandet
kollegor en kvinna och en man diskuterar på en perrong

En bank til alle dine forretninger

Handler din virksomhed med udlandet? Måske ønsker I at etablere jer eller vokse i udlandet? Vi har stor erfaring i udenlandsk virksomhed. Hos os får du den rågivning, som du har behov for.
en jordglob

Udenlandsk konto?

Hvis din virksomhed har mange udenlandske forretninger, kan det være en stor hjælp at åbne en konto i udlandet i lokal valuta. 

Med vores internationale netbank-løsning GlobalOn-Line får du overblik over både dine indenlandske og udenlandske konti i Handelsbanken og i vores samarbejdsbanker.

Reducer risikoen 

Sommetider kan det være svært at få det fulde overblik. Renterisiko, valutarisiko, råvarerisiko, politisk og forretningsmæssig risiko. Er du klar over, hvilke risici din virksomhed udsættes for, og hvad du kan gøre? Med den rigtige løsning kan du reducere risiciene. 

Betalinger til og fra udlandet

Der er flere forskellige måder at betale til og opkræve betalinger fra udlandet på. Hvilken måde, der passer bedst, afhænger af virksomhedstype, hvilket land kunden eller leverandøren er i, og hvor godt du kender din kunde eller leverandør. Nogle gange er det tilstrækkeligt at sende en udenlandsk overførsel. Andre gange kræves en sikrere løsning. Vi hjælper dig med at skabe forudsætningerne for en succesfuld handel.

Betaling til udlandet
Betaling fra udlandet
euro med pil som pekar på och dollar som med pil som pekar på euro

Valutakurser

Betalinger, overførsler og kontanthåndtering – der kan være forskellige valutakurser afhængig af vekslingsformen.