Business Classic

Et firmakort til alle køb. Saml udgifter og betal en gang om måneden
Mastercard Business Classic
  • Internationalt kredit- og betalingskort 
  • Geografisk sikkerhed
  • Valgfri rejseforsikring
  • Individuel beløbsgrænse
  • Overblik i Netbank Erhverv

Sådan fungerer Mastercard Business Classic

glödlampa

Få overblik over alle udgifter på én faktura  

Med Mastercard Business Classic får du alle dine køb samlet på én faktura hver måned. Du har 45 dage til at betale. Du kan vælge mellem at afregne alt på én gang eller kun en procentdel af forbruget. 

Vælger du kun at afregne en del af forbruget, skal der betales rente for det beløb, der ikke afregnes hver måned. Renten er variabel og oplyses hos din filial.

Rejseforsikring 

Kort med eller uden rejseforsikring.

Har du kun behov for et betalingskort, vælger du et Mastercard Business Classic uden forsikring. 

Ønsker du samtidig en attraktiv rejseforsikring til dig og dine medarbejdere, kan vi tilbyde dig et Handelsbanken Business Classic med forsikring.   


Kontaktløs betaling – hurtigere betaling med kort

ikon med symbol for kontaktløs betaling
Du kan betale med dit kort uden at sætte kortet i betalingsterminalen. Når du skal betale for køb under 350 kroner, slipper du for at taste din pinkode. Bare hold kortet hen mod terminalen, og når du hører bippet, har du betalt. Kig efter det kontaktløse symbol. 

De kontaktløse kort er fortsat blandt de sikreste kort i verden. For at sikre, at det kun er dig, der bruger kortet, bliver du en gang imellem bedt om at taste din pinkode ved de små beløb.

Beskyt dit kort

ikon med business-kort og hængelås

Åbn og luk dit kort

Du kan beskytte dit Mastercard Business mod misbrug ved at lukke det for brug i hele eller dele af verden. Du kan også spærre kortet for handel på nettet eller brug i pengeautomater. Bestem selv, hvor og hvornår dit kort skal bruges med Geografisk sikkerhed.

Du åbner og lukker dit Mastercard Business direkte i Netbank Erhverv. Ændringerne slår igennem med det samme, og du kan ændre indstillingerne lige så tit, du vil.

Sikker handel på nettet

Verified by Visa, Dankort Secured by Nets og Mastercard Identity Check er sikkerhedsløsninger, som bruges af flere danske og udenlandske netbutikker. Du får en SMS-kode, som du skal taste, inden betalingen kan gennemføres.

Tilmeld dit kort
For at handle i butikker med sikkerhedsløsningerne skal du tilmelde dit kort og registrere dit mobilnummer hos Nets. Din tilmelding skal bekræftes med dit personlige NemID.

Tilmeld dit kortÅbner i nyt vindue
Sikker nethandel