Business Debit

Et firmakort til køb som skal trækkes direkte fra virksomhedens konto
Efn logotype
  • Internationalt betalingskort
  • Alle køb trækkes direkte fra virksomhedens konto
  • Geografisk sikkerhed
  • Individuel beløbsgrænse og saldokontrol
  • Overblik i Netbank Erhverv

Sådan fungerer et Mastercard Business Debit

glödlampa

Et internationalt betalingskort 

Mastercard Business Debit er et internationalt betalingskort, som kan bruges i butikker og pengeautomater i hele verden og til handel på internettet.

Køb trækkes direkte fra virksomhedens konto

Mastercard Business Debit er kortet til dagligt brug. Alle køb trækkes direkte på den firmakonto, kortet er tilknyttet. Der kan fastsættes en individuel beløbsgrænse på kortet, og på kortet er saldokontrol, så beløbet ikke kan overskrides. Forbruget kan følges i Netbank Erhverv.

Du kan bruge kortet overalt

  • Betal på nettet og i butikker i Danmark og i udlandet, hvor de accepterer Mastercard
  • Hæv kontanter i pengeautomater i Danmark og i udlandet
  • Betal kontaktløst - det er hurtigt og mere sikkert. Du skal sjældent indtaste pinkode ved køb under 350 kr.

Beløbsgrænser

Du kan hæve op til 5.000 kr. i pengeautomater, både i Danmark og i udlandet.

Du kan betale op til 50.000 kr. om dagen både i Danmark og i udlandet. Beløbsgrænserne kan tilpasses, hvis du har brug for at foretage større betalinger.


Kontaktløs betaling – hurtigere betaling med kort

ikon med symbol for kontaktløs betaling
Du kan betale med dit kort uden at sætte kortet i betalingsterminalen. Når du skal betale for køb under 350 kroner, slipper du for at taste din pinkode. Bare hold kortet hen mod terminalen, og når du hører bippet, har du betalt. Kig efter det kontaktløse symbol. 

De kontaktløse kort er fortsat blandt de sikreste kort i verden. For at sikre, at det kun er dig, der bruger kortet, bliver du en gang imellem bedt om at taste din pinkode ved de små beløb.

Beskyt dit kort

ikon med business-kort og hængelås

Åbn og luk dit kort

Du kan beskytte dit Mastercard Business mod misbrug ved at lukke det for brug i hele eller dele af verden. Du kan også spærre kortet for handel på nettet eller brug i pengeautomater. Bestem selv, hvor og hvornår dit kort skal bruges med Geografisk sikkerhed.

Du åbner og lukker dit Mastercard Business direkte i Netbank Erhverv. Ændringerne slår igennem med det samme, og du kan ændre indstillingerne lige så tit, du vil.

Sikker handel på nettet

Verified by Visa, Dankort Secured by Nets og Mastercard Identity Check er sikkerhedsløsninger, som bruges af flere danske og udenlandske netbutikker. Du får en SMS-kode, som du skal taste, inden betalingen kan gennemføres.

Tilmeld dit kort
For at handle i butikker med sikkerhedsløsningerne skal du tilmelde dit kort og registrere dit mobilnummer hos Nets. Din tilmelding skal bekræftes med dit personlige NemID.

Tilmeld dit kortÅbner i nyt vindue
Sikker nethandel