Lønudbetalinger

Effektive og rettidige lønudbetalinger er vigtigt for at have tilfredse medarbejdere. Med de rigtige lønudbetalingsrutiner har du tid til mere komplekse opgaver
en kvinna i en saluhall som räcker över en påse över en disk till en man

Gode lønudbetalingsrutiner frigiver tid

Administration af lønudbetalinger er ikke enkelt med forskellige lønniveauer, sygedage, skattesatser, forsikring og pension. Med rutiner for lønudbetalinger får du frigjort tid til andre opgaver. 

Der er forskellige måder at betale løn på. Den mest effektive måde afhænger af din virksomheds behov og hvor mange personer der er ansat i din virksomhed.

Klik her for oplysninger om betalingstyper

Betalinger via Netbank Erhverv

Hvis din virksomhed har et fåtal ansatte, kan det være tilstrækkeligt at foretage lønudbetalingerne manuelt via Netbank Erhverv. Funktionen kan anvendes uanset antal ansatte, men der kan være tid at spare ved at benytte mere effektive rutiner.

Automatisk lønudbetaling

Ved at sende betalingsgrundlag direkte fra virksomhedens økonomi- eller lønsystem til os, sparer du unødig administration. Vi sørger for, at dine medarbejdere får deres løn på den rigtige dag. 

Via Netbank Erhverv kan du indlæse filer med lønudbetalinger – du kan anvende blandt andet filtyperne ERH Bankens Erhvervsformat, SDC KaSel og OS PBS Overførselsservice. Det er en enkel, hurtig og smidig måde at udføre betalinger på. 


Konto i udlandet

Hvis virksomheden har mange udenlandske forretninger, kan det være en stor hjælp at åbne en konto i udlandet i lokal valuta. Med GlobalOn-Line får du adgang til både dine udenlandske konti i Handelsbanken og i vores samarbejdsbanker.

Med GlobalOn-Line kan du:

  • håndtere konti i Handelsbanken og i vores samarbejdsbanker
  • udføre betalinger, lokalt og på tværs af landegrænser
  • foretage overførsler mellem konti i hele Handelsbanken.
en jordglob

Bedre procedurer for erhvervsbetalinger

En pratbubbla med ett frågetecken inuti och en pratbubbla med ett i inuti
At afsætte tid til forbedring af virksomhedens betalingsrutiner kan være en værdifuld investering. Vi er i nærheden og hjælper gerne med til at finde de løsninger, der passer dig og din virksomhed. Book et møde med os.
Find en filial