Betal leverandører og skat

Brug rutiner der giver dig kontrol og frigiver tid til andre ting. Betal via Netbank Erhverv, Mobilbank Erhverv eller filoverførsel
-

Gør det enkelt med den rigtige betalingsrutine

Vi anbefaler en regelmæssig gennemgang af virksomhedens betalingsrutiner. I tillæg til at virksomhedens behov kan ændre sig, kommer der stadig nye tekniske løsninger, som forenkler arbejdet og kan være med til, at du kan spare både tid og ressourcer. 

Hvis du kun har et fåtal fakturaer, kan du nemt og enkelt registrere dem til betaling i Netbank Erhverv. Har du derimod mange fakturaer, kan du skabe et betalingsgrundlag i dit økonomisystem og betale via filoverførsel. Du kan også tilslutte dig Nets' Leverandørservice og Overførselsservice.

Klik her for oplysninger om betalingstyper


Betal via Netbank Erhverv

I vores Netbank Erhverv kan du kontrollere saldo og betale fakturaer. Du kan også anvende vores Mobilbank Erhverv app. 

Er I flere, som har ansvaret for virksomhedens økonomi? Så er I formentlig flere, som har ansvaret for virksomhedens bankforretninger. Ved hjælp af fuldmagter, kan virksomheden styre, hvilke medarbejdere der må udføre hvilke funktioner. 

jordglob

Betal til udlandet

Har du leverandører i udlandet? Der er mange måder at sende penge til udlandet på. Hvilken måde der er bedst, afhænger blandt andet af beløbsstørrelsen, dit kendskab til modtageren og anledningen til betalingen. Med den rigtige betalingsmåde, kan du reducere risikoen for forsinkelser og undgå unødvendige omkostninger.