konto kort betaling - Erhvervmand og kvinde sidder ved pc

Konto og betalinger

Med de rigtige konti og smidige betalingsløsninger til at betale og modtage betalinger kan du fokusere på at drive din virksomhed. Som kunde hos os er du altid tæt på hjælp og rådgivning

Konti

Transaktionskonto til den daglige drift, konto til overskydende likviditet eller en Cash Pool-løsning til at forbedre virksomhedens likviditet? Hvad har din virksomhed brug for?

Firmakort

Vi har løsningerne, som giver dine medarbejdere fleksibilitet og tryghed, og som samtidig er enkle og smidige at administrere for virksomheden.

Modtag betaling

Modtag betaling på den måde din kunde ønsker at betale - så sælger du mere til flere. Har din virksomhed fysisk handel, internethandel, eller fakturerer du dine kunder? Find den rigtige løsning for din virksomhed. 

At betale

Betal leverandører, løn, skat eller til udlandet. Find den løsning der passer til din virksomhed, og som sparer tid. Samtidig kan du reducere både risiko og udgifter. 

Læs mere

Døgnet rundt, hele året

Du vælger hvor, når og hvordan du udfører virksomhedens bankforretninger - i  filialen, på nettet, via app eller på telefon. 

Digitale services