Når du skal investere

Vigtig information til dig, der vil investere virksomhedens kapital
Två män som sitter i ett möte

Kom godt i gang

At bruge tid på at gennemgå dine investeringer af virksomhedens midler kan være værdifuldt. Vi hjælper dig i gang.

Find den rette investering

Der findes mange muligheder, hvis du vil investere virksomhedens kapital med ønsket om et højere afkast. Vi hjælper dig med at finde de investeringsmuligheder, der passer bedst til virksomhedens behov. 

Ansvarlige investeringer

Når du vælger investeringsprodukter hos os, kan du være sikker på, at vi lever op til internationale normer for miljø, menneskerettigheder, arbejdsvilkår, korruption og kontroversielle våben.

LEI-kode

Alle virksomheder og foreninger skal have en LEI-kode for at handle værdipapirer. Kravet gælder uanset om du selv investerer eller vi investerer for dig.


Risiko og tidshorisont

Illustration over risikoniveauer

Risikoen i din investering hænger sammen med din mulighed for afkast og din risiko for tab. Jo højere risiko du vælger, desto bedre bliver dine chancer for et højt afkast, men desto større bliver også din risiko for et stort tab. På grafen kan du se, hvordan risiko og afkast hænger sammen. 

Før du investerer virksomhedens penge, skal du blandt andet overveje, hvilken risiko og tidshorisont du arbejder med.

  • Hvor stor risiko vil du løbe?
  • Er din tidshorisont kort eller lang?
  • Hvordan er virksomhedens cashflow?
  • Hvor stort er dit kendskab til investering?
  • Vil du selv være aktiv, eller vil du lade os klare investeringerne for dig?
Vi hjælper dig med at fastlægge virksomhedens investeringsprofil og strategi, så vi kan finde den investering, der passer bedst til din virksomhed.

Book rådgivning

Den lokale filial eller rådgiver kan rådgive om, hvilke investeringsmuligheder der passer bedst til netop din virksomhed. Sammen finder vi de løsninger, der passer bedst - baseret på din målsætning, involvering, tidshorisont og risikovillighed.

Aftal et møde med din lokale filial.

person